facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Veloske

T Veloske

Info

T Veloske, de fietsspeciaalzaak die voor ieder wat te bieden heeft!



"Kom gerust eens langs om de fietspassie te beleven!Verdeler van volgende fietsmerken:- Willier- Focus- Orbea- Kalkhoff"
Adres:
Telefoonnummer: 0474466911
Stad: Dworp



op zoek naar gerelateerd: Bike Republic, Bike Republic Sint-Pieters-Leeuw, Fietsenwinkel in de buurt, Gazelle fietsen Mechelen, Fietsenwinkel Sint-Genesius-Rode, Christophe Bikes, Fietsenwinkel Halle
Recensies
Heel erg bedankt voor al het onderhoud aan de fiets van Lukas om hem dit seizoen raceklaar te houden. Hij had niet alle races kunnen rijden als jij niet wat last-minute reparaties had gedaan. Hij is nu een nationaal kampioen van de VS vanwege uw deskundige werk. Wij danken u!
topwinkel met een topkerel? heel goede service en supervriendelijk. bedankt om me uit de nood te helpen met de remolie man, na lang zoeken heb ik eindelijk een deftige fietswinkel gevonden die vooral graag wil helpen. tot vlug man en nog eens super bedankt
Tijdens ritje mijn look klikpedaal gebroken , onderweg naar huis op goe geluk binnengestapt ...met zijn laatste setje look in stock onmiddellijk gemonteerd en snel . Zelfs niet moeten betalen voor de reparatie en ook nog eens geen voldoende cash mee ...no problem voor de man die mij niet kent ...schrijf maar over ! 10/10 . Ik kom zeker langs om te kijken naar elektrische fiets voor mijnmadam ...
Cranck gebroken in de buurt. Ze hebben de herstelling, ondanks een drukke zaterdag, er toch tussen genomen. 10 minuten later was ik terug op de baan. Top service en super vriendelijk!
Iemand die echt weet waarover hij het heeft, en super vriendelijk ook ! Ben er naar toe geweest om een oude fiets te laten herstellen. Super tevreden.
Pech onderweg en binnengestapt bij het Veloske. Super geholpen en kon verder op stap. Ook eens binnengeloerd en echt wel de juiste fietsen in aanbieding, nice!
Prima fietsenmaker. Herstelt je fiets aan een faire prijs en adviseert je vooraf welke ingrepen er nodig gaan zijn. Zeer correcte prijs. Een aanrader voor iedereen die een goede fietsenmaker zoekt. Ik ben er al een aantal keer langs geweest met diverse fietsen en keerde steeds tevreden terug.
Super service. Panne op onze eerste vakantiedag. In Hallerbos. 12 km gelopen. En meteen heel vriendelijk en goed geholpen in 't Veloske!!!
Bij Jelle kan iedereen met elke fiets terecht. Hij onderhoud zelfs mijn Ducati E-MTB , een welgemeende " dank je Jelle"
Super vriendelijk. Eerlijke prijzen. Perfecte en snelle service. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid