facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Suykerbootje

T Suykerbootje
Adres: Heirbaan 146 , Dendermonde 9200, BE
Telefoonnummer: 052 40 80 34
Stad: Dendermonde
Route: Heirbaan 146
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Workshop Suykerbootje, Ambachtelijke pralines, Heirbaan 146 Dendermonde, Suikerbonen Dendermonde, Suykerbootje Puurs openingsuren, Pralines Puurs, Snoeptaart Dendermonde, Leonidas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Leonidas 1 km Vriendelijke bediening. Ruim aanbod. Lekkere pralines. Doch bij aankoop op 13052023 g...
Recensies
De handgemaakte paaseitjes waren superlekker
Heel vriendelijk en behulpzaam. Correcte prijzen en precies wat we zochten voor ons doopsuiker. Tip: met Pasen maken ze er lekkere paaseitjes!
Speciale pralinekes. En nu ook paaseitjes en...
Fijn chocolade topkwaliteit!
Heel lekkere artisanale pralinetjes. Werkt met natuurlijke kleurstoffen. Alles kraaknet en super vers. Geweldige worshop pralines bijgewoond. Zeer vriendelijke bediening en mooi assortiment! Zeker de moeite om eens langs te gaan. Geef eens pralines ipv bloemen, uw maag zal u dankbaar zijn!
Leuke collecties voor doopsuiker. Helaas heel veel misgegaan en geen kleine dingen. Doopsuiker was na geboorte nog niet klaar terwijl ruim op tijd besteld. De bestelling was niet compleet en telkens moeten vragen waar items waren om ze alsnog te kunnen ontvangen. Het presentatie kastje dat nageleverd moest worden dat ik gekocht had, was duidelijk al flink gebruikt en was erg beschadigd. Nu ruim 2 weken na mijn zware keizersnee/bevalling en ik mis nog altijd een paar items en moet mij daar mee bezig houden. Wat fijn starte En ik dacht in goede professionele handen was , geeft nu een nare nasmaak. Heel jammer.
Proficiat met jullie nieuwe locatie! De winkel is echt een pareltje geworden, de geur van chocolade komt je zo tegemoet en de presentaties van het doopsuiker zijn stuk voor stuk prachtig. Ik heb reeds 2x beroep op jullie gedaan voor de opmaak van mijn doopsuiker en alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd! Nogmaals dank ook voor de snelle levering van mijn doopsuiker! Dezelfde dag werd alles netjes op de materniteit geleverd. Een echte aanrader!
Grote diversiteit in artisanale producten gaande van snoep, koekjes, thee en koffie tot allerhande pralines. Een aanrader!
Doosje paaseitjes gekregen, hmmm amai zo lekker!!zijn jullie 1 mei open?dan zijn we in de buurt, groetjes uit Leopoldsburg
Ik heb een doos pralines gekregen van buren en deze pralines zijn de allerbeste die wij hier al gegeten hebben !! Proficiat doe zo voort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid