facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T Stoveke

'T Stoveke
Adres: Stationstraat 37 , Aalter 9880, BE
Telefoonnummer: 0478 98 04 71
Stad: Aalter
Route: Stationstraat 37
Postcode: 9880



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Stoveke Aalter, Sterrenrestaurant Aalter, Brasserie Aalter, Restaurant Aalter markt, Restaurant Aalter terras, Restaurant Knesselare, 'T Stoveke menu, Restaurant Aalter kindvriendelijk
Recensies
Prachtige ervaring. Menu het Stoveke was een echte aanrader. Grote portie maar vooral heel lekker qua smaak. De bediening was super en de kok had zelfs in het teken van vaderdag nog een leuk spel waar je een chocolade afbeelding moest raden naar gewicht. Zoiets brengt natuurlijk weer een extra vibe in de avond Kindvriendelijkheid: Ruime plaats waar een kind zeker welkom is Parkeren: In de buurt zijn enkele betalende en niet betalende parkeermogelijkheden Rolstoeltoegankelijkheid: Perfect mogelijk
Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijk en mooie inrichting. Heel toevallig daar binnengevallen, en aangenaam verrast.
De bediening is top , zeer vriendelijk en correct . Helaas is het eten niet lekker . Vlees verbrand , bijna geen smaak . Gambas waren goed maar ook weinig smaak. Voor deze kwaliteit is het dan ook super duur . Jammer
Op maandag 02/01/2023 zijn we met ons gezin, papa en plusmama iets gaan eten om te nieuwjaren. 3 zelfstandigen waarvan ikzelf een horecazaak heb en toch al een goe 15 jaar ervaring in de horeca. Sterrenchefs bediend, kortom, ik weet wel wat horeca is. Gereserveerd tussen 19u en 19u30. We waren aan het wachten op mijn papa en plusmama, komt de serveerster om 19u15! vragen ofdat er nog 2 komen, zeggen wij vriendelijk ja. Kijkt ze op haar horloge en zegt ze ‘het duurt wel een beetje lang hé’, ik vraag wablief? Kijkt ze nog eens op haar horloge en zegt ze zonder schaamte dat ze lang wegblijven. Euh? We hebben gereserveerd TUSSEN 19u en 19u30, belange niet te laat hé! Eens ze toegekomen zijn, ze zaten net neer, nog niet in de kaart gekeken, komt ze vragen ofdat we ALLES al gekozen hadden.. Zeggen wij neen, ze zitten net neer, draait ze dan nog met haar ogen?! Oké, eens alles besteld.. De dames hapjes en hoofdgerecht en de heren voorgerecht en hoofdgerecht. De kindjes een kindergerecht. Terwijl hun voorgerecht op tafel stond, vroegen wij aan de bazin toch te zien aan de foto als het MOGELIJK is om het eten van de kindjes al te laten doorkomen. Plots komen ze af met AL ons eten terwijl de heren nog hun voorgerecht aan het eten waren! Wij spreken hun erop aan, de bazin zegt dat ze de baas gaat halen. Waarop hij een heel beu en onbeleefd antwoord gaf dat we het maar moesten afbollen en veel tralala en roept hij voor toch de helft van het restaurant ‘gebt zo van die lastige klanten hé’! Nog nooit meegemaakt! Dankjewel om onze avond te verbrotten!
Zeer ontevreden over de onbeleefde werknemers. Voor de proclamatie van mijn vriendin, wat een schone dag zou moeten geweest zijn had ik op voorhand hier gereserveerd om 20u30 Voor 5 personen. Dit was zogezegd geen probleem. Door omstandigheden bellen wij de zaak op dat we wat later zullen zijn, waarop er heel onbeleefd en boertig gereageerd wordt dat de keuken sluit om 21u. Als dit toch al het plan was waarom laat je dan 5 mensen reserveren om 20u30. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Wat een heel mooie avond moest worden is VOLLEDIG NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN DOOR DEZE MENSEN!!! Moraal van het verhaal: KOM HIER NOOIT!!!
Een paar weken geleden gaan eten met een groep van 9. Op voorhand gereserveerd en gevraagd of er een vegetarische optie mogelijk was, dit was geen probleem. Toen de bestelling opgenomen werd, zei de vrouw dat er geen vegetarisch alternatief was en moest even gaan overleggen met de chef. Hij ging voor mij een pasta met groentjes maken. De pasta met broccoli, bloemkool en snijbonen leek me niet per se lekker, maar ik wou het een eerlijke kans geven. De pasta zelf was al dente, maar de snijbonen waren nog hard en niet eetbaar. Ik vond een verloren prinsessenboon en een stukje hesp terug in mijn bord en de smaak was erg flets. Ik heb er amper van gegeten en vertelde achteraf dat het mij niet echt gesmaakt had. De serveuse knikte en dat was het. De chef kwam niet persoonlijk langs om na te vragen en er werd ook geen tegemoetkoming voorgesteld. Vorig jaar ben ik er ook eens gaan eten en als voorgerecht en hoofdgerecht kreeg ik als vegetariër allebei kaaskroketten. Ze waren lekker, maar het gebrek aan variatie viel erg tegen. Jammer, ik kom er niet meer terug.
Wij kregen slechte zitplaatsen aan de vestiaire, in de passé waar normaal gewoon barstoelen staan Ondanks dat we lang op voorhand gereserveerd hadden. Donker om te eten.
Zeer onvriendelijke bediening , zeker na de vraag om de gerechten te maken zoals het hoort gebakken , de hele tijd vieze blikken gehad. Personeel dient een voorbeeld te nemen aan het proffesionalisme van de eigenaresse. Zij is vriendelijk en beleefd.
Jammer, na heel veel positieve reacties gehoord te hebben was deze maaltijd niet zoals we hadden voorgesteld. Verbrand en totaal uitgedroogd stoofvlees in een pap wat zelfs geen saus meer kon genoemd worden. De fazant was ook helemaal uitgedroogd. Er kan bijna geen steakmes door. We hadden ons veel voorgesteld maar zijn eigenlijk zwaar teleurgesteld. Ongeacht de redelijk prijzige kaart toch nog een positieve noot voor de vriendelijke bediening.
Super lekker, vriendelijke bediening en toffe sfeer. Zeker een aanrader!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid