facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T snithuisje

Info

Hier in T snithuisje geven we met trots elke klant de ultieme ervaring, vanaf het moment dat je binnen komt zult u zich welkom voelen.

Geschiedenis

Hier in T snithuisje geven we met trots elke klant de ultieme ervaring , vanaf het moment dat je binnen komt zult u zich welkom voelen in een omgeving dat zowel ontspannend als vriendelijk aanvoelt. Geniet van de verwennerij tijdens elke dienst die u ontvangt .
Wij staan voor eerlijke en kwaliteitsvolle haarzorg.

Adres: Hasseltsebaan 171, Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0493783397
Stad: Hechtel
Route: Hasseltsebaan 171



op zoek naar gerelateerd: Groomz Hechtel, Kapper Hechtel-Eksel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dogs & Soda Trimsalon Dogs & Soda Trimsalon 2 km Super tevreden van de service !
Hair AfFair Hair AfFair 2 km Your Hair, Your Flair, My AfFair. Hair AfFair biedt een compleet pakket van haar en m...
Hairline Hairline 3 km Hedendaags kapsalon voor jong en oud! Zowel dames, heren en kinderen! Enkel op afsp...
Recensies
Bij Kimberly en Esther is is het altijd een fijne beleving. Je haren altijd tot in de puntjes goed geknipt en verzorgd, fijne babbel en zeer democratische prijzen. Voor de vrouwen zorgen ze eventueel ook vor huwelijks kapsels. Wel even op tijd een afspraak maken. Ze verzorgen ook bij de mannen de baard en snor als je erom vraagt. Bij Tsnithuisje zit je altijd goed en ga je zeer zeker tevreden naar huis met een nieuw kapsel.
Goed onthaald. Bespreking vh kapsel met professionele kennis. Resultaat heel tevreden. Kom zeker terug
Ik heb mijn haar laten kleuren voor de eerste keer. Kimberley gaf goed advies voor wat we het beste konden doen met mijn haar. Ze weet duidelijk wat ze doet en ze heeft ook aandacht om de kwaliteit van je haar te behouden. Ik heb naar haar geluisterd en ben zeer blij met het resultaat. Volgende keer wanneer ik naar de kapper wil gaan, ga ik zeker terug naar Kimberley!
't snithuisje is een gezellig plekje met een kapper van top-formaat! geschoold bij een van de betere kappers in Brussel. De ruimte is heel cosy en met smaak en oog voor detail ingericht. Kimberly luistert heel goed naar wat je wilt en geeft dan haar professionele tips, maar is nooit opdringerig. Klant is echt koning bij haar. Ik woon in de rand rond Brussel maar kom met veel plezier naar Hechtel om mijn haar door Kimberly te laten knippen. Ze is echt de beste kapper die ik ken!
Je haren laten knippen bij Kimberley is echt een aanrader! Je wordt er vriendelijk onthaald en helemaal in de watten gelegd en je komt er tiptop buiten. Ik ben een tevreden klant
Top kapster, top madam
Hier in 'T snithuisje geven ze met trots elke klant de ultieme ervaring, vanaf het moment dat je binnen komt, zult u zich welkom voelen in een omgeving die zowel ontspannend als vriendelijk aanvoelt. Geniet van de verwennerij tijdens elke dienst die ze bieden. ze staan voor eerlijke en kwaliteitsvolle haarzorg.
Een super salon! Mijn haar is altijd prachtig wanneer ik ben langsgeweest! Voor mij zelfs 6 sterren waard!
Super kapster ik ga er al een tijd naar toen en nu ga ik er ook met mijn zoontje naar toe
Zeer klantvriendelijke zaakvoerster en haar man is super dienstverlenend en zelfs dienend te noemen. Klasse-Koppel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar T snithuisje met het openbaar vervoer


Hechtel Klaverstraat 180 meter
18a
Hechtel Oude Barrier 290 meter
18a
Hechtel Klaverstraat 300 meter
18a
Hechtel Oude Barrier 320 meter
18a

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid