facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T'sleutelgat

Adres: Kasseide 78, 9400 Lieferinge, 9400 Lieferinge, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 054566309
Stad: Lieferinge
Route: Kasseide 78, 9400 Lieferinge
Postcode: 9400



op zoek naar gerelateerd: De Bakermat, Bakermat -- Ninove, Sleutelgat Facebook, Malt Ninove menu, Afhaalmenu kerst Ninove, 'T Sleutelgat openingstijden, 'T Sleutelgat gaultmillau, kasseide 78, 9400 ninove
Recensies
Heel lekker gegeten. In zijn genre bovengemiddeld goed qua prijs/kwaliteit/hoeveelheid. Je zal hier niet met honger van tafel gaan. Bovenal uitmuntende bediening!
Mooi interieur, vriendelijke en gemoedelijke bediening. We kregen over alle gerechten een uitgebreide uitleg. Zowel de hapjes mini-gerechtjes , het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren echte kleurenpalletjes en keilekker. De koffie werd vergezeld van leuke koekjes. Dit restaurant was een bezoekje méér dan waard.Eten: 5/5
Heel lekker gegeten, heel gemoedelijk, zeer vriendelijke gastvrouw, top bediening... aanrader !!!Eten: 5/5
Heerlijk vertoeven en zalig dineren. The place to be ! Eten: 5/5
Bij het aankomen op dit adres vanuit Mechelen was de locatie me onbekend maar, het is hier prachtig, rustig en authentiek. Het persoonlijke onthaal door de eigenaar was uniek. Het interieur van het restaurant is modern met stijl . Het eten dat we voorgeschoteld kregen was UNIEK, vol smaak, lekker, genoeg, speciaal en een sublieme ervaring voor men smaakpapillen. De bediening is persoonlijk en met kennis voorgesteld. Wat deze zaak ons voorgeschoteld heeft is een aanrader voor iedereen. Bedankt aan de eigenaars van dit etablissement voor deze unieke waanzinnig lekkere ervaring. 10/10 Rolstoeltoegankelijkheid: Alles is op het gelijkvloers.
We waren met een grote groep die hartelijk ontvangen werd. Laetitia heeft oog voor iedereen zwanger, allergieën,… en maakt graag tijd voor een praatje. Ook veel lof over haar halfbroer. Je merkt de fijne familiale sfeer onder de uitbaters op. De verschillende gangen volgden goed op elkaar en de wijnen werden vlot bijgeschonken. Er wordt gewerkt met veel frisse smaken en tonen. Het was een fijne culinaire ervaring die zijn geld waard is. Je geniet in een fijn authentiek en toch modern kader. Ook een prachtige tuin om het aperitief te nuttigen. Wij komen zeker terug.
Heerlijk gegeten in een modern kader. Elk gerecht is nog beter dan het vorige. De aangepaste wijnen zijn van prima kwaliteit en worden vlot bijgeschonken. Laetitia dochter van de chef geeft je het gevoel alsof ze je in haar eigen keuken verwelkomt. Absolute aanrader!
We waren met 4 personen op een zaterdag avond eten in 't sleutelgat een voor het menu van intense beleving. Het ontvangst was zeer vriendelijk en we werden ook gedurende heel de avond goed verzorgd. De ervaring was effectief intens, want de keuken kwam met een overweldigende hoeveelheid aan hapjes en potjes met gigantisch veel verschillende smaken. Sommige van die smaken waren dan ook niet ons meug, en wat voor ons wel lekker en gebalanceerd was werd te snel van de tong geveegd door de hoge snelheid waarmee de pottjes werden aan en afgevoerd. Persoonlijk wel ik de keuken graag het advies geven dat minder meer kan zijn want de kwaliteit is er echt wel. Mijn advies voor de gast is het kleinste menu te nemen want hoeveelheid en smaken zijn zeker voldoende, en genieten van de leuke bediening en gezellige sfeer. Wij komen zeker terug.
Top, top, top! Hartelijk ontvangst, vriendelijke en vlotte bediening, producten van top kwaliteit, altijd verassende smaken en combinaties. Werkelijk overheerlijk, wij zijn hier nog nooit teleurgesteld geweest. Dit verdiend meer dan 5 sterren!
Zeer lekkere en ongelooflijk fijne keuken. Super vriendelijke bediening. Mooi kader. Rustig gelegen met mooie en grote tuin. En hun eigen gin is ook zeker een aanrader. Tijdig reserveren is wel de boodschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid