facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Silsomhof, kijk-doe-speelboerderij

't Silsomhof, kijk-doe-speelboerderij

Info

't Silsomhof is een vleesveebedrijf. We produceren op een diervriendelijke en milieubewuste manier rundvlees dat in onze hoevewinkel verkocht wordt.

Geschiedenis

Boer en natuur, een goede buur?
't Silsomhof is een landbouwbedrijf en kijk-doe-speelboerderij.

Je vindt ons aan de rand van het Silsombos, een prachtig natuurgebied tussen Leuven en Brussel.

Milieubewust zijn, diervriendelijkheid en openheid staan bij ons centraal.

Een bezoek aan de boerderij in combinatie met een mooie natuurwandeling is een echte aanrader.

Sinds juli 2010 wonen we op ’t Silsomhof, een voormalig witloofbedrijf dat we omgebouwd hebben tot vleesveebedrijf. Hier produceren we op een diervriendelijke en milieubewuste manier rundvlees van het Belgisch Witblauw ras en van het Limousin ras. Het vlees van onze stieren verkopen we ook in onze hoevewinkel.

We organiseren verjaardagsfeestjes en verzorgen rondleidingen op maat voor gezinnen, groepen van alle leeftijden, klassen, ... Tijdens de rondleiding laten we zien hoe we werken en wordt er uitleg gegeven over o.a. de verzorging en het voer van de stieren.
Er zijn op onze boerderij niet alleen stieren te vinden, maar ook geiten, schapen, konijnen, pony's, kippen,...

Als derde zijn we ook een zorgboerderij. Dat wil zeggen dat we in samenwerking met het Steunpunt Groene Zorg zorgen voor een zinvolle dagbesteding voor mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij.



"'t Silsomhof is een vleesveebedrijf met Limousin en Belgisch Witblauw runderen, schapen en vele andere dieren. We verwerken het vlees van onze runderen en schapen tot heerlijk en lekker vlees in onze slagerij. In de hoevewinkel kan U ook terecht voor zuivel en streekproducten rechtstreeks van bij de producenten. Zowel groot als klein kan ook komen genieten van de boerderij en het mooie Silsombos."
Adres: Olmenhoekstraat 49, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 0472600337
Stad: Erps-Kwerps
Route: Olmenhoekstraat 49
Postcode: 3071



op zoek naar gerelateerd: olmenhoekstraat 49, 3071 erps-kwerps, Hoevewinkel vlees, Boerderij Herent, Boerderij Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Kouterhof - Boerderij Het Kouterhof - Boerderij 1 km Heel vriendelijk. Evelien stelt je goed op je gemak voor een behandeling. Een echte a...
Deli and Drinks Deli and Drinks 2 km Dikke 5 sterren waard! zeer vriendelijk, correct en alles wat je nodig hebt kan je da...
JB Graveerwerken JB Graveerwerken 2 km Gepersonaliseerde geschenken en gadgets Relatiegeschenken voor bedrijven
Recensies
Super lekker vlees ! Duroc varkensvlees onvermijdelijk! Een meerwaarde in lokaal vlees en super vriendelijk onthaal! Ook lokaal bier , wijn en….. vertrouw een lokaal bedrijf en vers en ongelooflijke kwaliteit
Zeer welkom en zeer leuk met kids naar alle diertjes gaan kijken en aaien
Leuke boerderij voor een bezoek met kindjes. De hoevewinkel verkoopt vlees van uitstekende kwaliteit aan goede prijzen, amper duurder dan de supermarkt maar veel lekkerder!
Kwaliteitsvlees en andere producten, zoals zuivel en zelfs gerookte zalm. Goed georganiseerd en gemakkelijk te bestellen via de website, zodat je niet moet wachten bij de afhaling.
Hier kan men ingevroren en vers vlees bekomen van eigen dieren. Ook streekproducten. Uitstekende kwaliteit.
Leuk dat je tussen de dieren kan lopen en dat er een winkeltje is, maar we hebben nog nooit zo weinig dieren op een kinderboerderij gezien...
Fantastische kwaliteit. Vriendelijke bediening. Qua prijs is de gezinsbiefstuk heel echt niet duurder dan in de supermarkt. Ook de boter is heel goed.
Zeer goede dienstverlening. Zéér goed.
Probeer de zelfgemaakte bouletjes!!
Zeker een aanrader. Lekker vlees van koe, kip varken en schaap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid