facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T'Seyen Foodservice

T'Seyen Foodservice

Info

Bij T'Seyen Foodservice vindt u meer dan 4500 producten voor uw horecazaak, zowel food als non-food. Wij bevinden ons in de streek rond Lier en Mechelen.

Geschiedenis

In 1993 is T'Seyen Foodservice begonnen als een locale eenmanszaak. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak zijn wij uitgegroeid tot een bruisende kmo waarop u en vele andere horecazaken kunnen rekenen.

In onze foodmarket kan u ons rijk assortiment aan food en non-food ontdekken. U neemt er onze producten mee tegen scherpe groothandelsprijzen. Dagelijks komen alle types horeca en vele bedrijven hun inkopen doen.

Vanaf maandagochtend tot zaterdagmiddag staan wij klaar om u vlot verder te helpen.

Adres: Nijverheidsstraat 52, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 03 490 01 10
Stad: Duffel
Route: Nijverheidsstraat 52
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Horecaproducten, Horecaleveranciers, Horeca Groothandel België
Recensies
Super vriendelijke mensen dat hier werken ! Super goeie service ook ! We waren onze foodtruck aan het opstarten en zochten ons producten en deze mensen hebben ons echt goed geholpen en zochte mee naar wat we aan het zoeken waren ! Echt een aanrader alsje zelfstandige bent en verschillende soorte producten zoekt !
goede en snelle service! Ik ben blij verrast door de enorm aangename samenwerking!
Groot en gevarieerd assortiment.
Uitgebreid en lekker assortiment, makkelijk winkelen, voor wie het snel moet gaan, kan het ook snel gaan. En enorm toegankelijk want heb je betaald dan ben je op 2 passen na buiten aan je auto. Makkelijk dus om alle drank in je koffer te plaatsen. Daarbovenop zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam!
Superservice met een heel ruim aanbod!
Superservice Vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid