facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Schrans

't Schrans
Adres: Stijn Streuvelslaan 92 , Eppegem 1980, BE
Telefoonnummer: 015 62 34 71
Stad: Eppegem
Route: Stijn Streuvelslaan 92
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: schranshoeve, mie van bart, oud sempst
Recensies
Zal zeker niet meer langs gaan Eten kon beter sorry Sla uit zakje, tempura kip niet lekker, met pittige dressing Broodje vers gebakken was top ,is ook het enige die mij kon bekoren. Van zo een gerecht moet je niet fier zijn. Frieten waren karton niet vettig maar smaakloos . Amburger met kip was wel lekker !
Super lekker eten, vriendelijk personeel en eigenaars. Veel parking en ruim restaurant. Soms een beetje te druk maar dat is een bewijs dat het er goed is.Eten: 5/5
Heel lekker eten en een zeer goede bediening. Ook een zeer mooi kader om de fijne keuken te degusteren. Is zeker een aanrader.Eten: 5/5
Prijs / kwaliteit Super bediening Heel lekker Aanrader Eten: 5/5
Date met vrienden voor we naar de curling zouden gaan. Daar om 12u15. Suggestie was goed, niet extreem lekker, gewoon goed. Mijn echtgenoot had de zwarte vlek steak maar vond die niet veel smaak hebben. De pepersaus bevatte veel te veel maïzena. Vriend had vol au vent en was daar wel enthousiast over. Jammer genoeg ging alles ontzettend traag, waardoor we te laat waren voor de curling. Persoon wel heel erg vriendelijk.
Het eten was er heel lekker maar de bediening was ondermaats. Het was wat koud buiten op het terras en we vroegen om binnen te mogen zitten. Dit bleek niet mogelijk hoewel er meer dan genoeg vrije tafels binnen waren. Er was geen verlichting buiten waardoor we niet konden zien wat we te eten kregen. Zonde als je zoveel betaalt. De rekening in twee delen en dus twee betalingen uitvoeren bleek niet mogelijk voor de serveerster. Lekker maar helemaal niet klantvriendelijk.
Wauw superlekkere mosselen! Gezellig en heel aangenaam personeel. Propere toiletten. Ook de mogelijkheid om buiten te zitten!
Zeer goed restaurant met toffe bediening, heel lekker eten en zeer goede wijnen! Alles was in orde. Tevens plezant om ook nog buiten te kunnen zitten op een mooi terras.
Matig restaurant... Maar open tot 21.30. Vooral de hamburger "pulled pork" was een grote teleurstelling. Veel sla, erg weinig pulled pork. Wel vriendelijk personeel en mooie setting.
Heel lekker eten voor correcte prijs!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid