facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Rozenland

't Rozenland
" 2023 Via & kan je online tuinartikelen aankopen en deze afhalen op ons adres. Ben je benieuwd naar onze click & collect formule? Ga naar onze webshop Online-tuincentrum[punt]beOok grasmatten via grasmat.be en beukenhagen via beukenhaag.be kan je bij ons aankopen. 2022 Onze jaarlijkse kerstboomverkoop start op zaterdag 26 november. zie post onder voor meer info 2021 Beste klanten, ons , en niet langer te bezoeken. Bestellingen kunnen enkel online via onze webshop geplaatst worden."
Adres: Heiplasweg 35 , Lede 9340, BE
Telefoonnummer: 053 80 66 95
Stad: Lede
Route: Heiplasweg 35
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Vacature Rozenland, Lede grasmatten, Alles voor uw tuin, Beukenhaag kopen antwerpen, Bomen met kluit kopen, Sierbomen, Inheemse fruitbomen België, Fruitbomen online kopen Belgie
Recensies
Ik ben daarnet om pootaardappelen gekomen 4 x 1kg. Vriendelijk personeel. Alleen lees ik op mijn weegschaal 747 gram, 969 gram, 959 gram en 1027 gram. Beetje aan de magere kant. Hopelijk is de opbrengst goed.
Schandalige manier van doen. Zondagmiddag een bestelling gemaakt online. Later die dag gemaild dat ik de bestelling wil annuleren. Maandagochtend een email dat ik het aankoopbedrag onder aftrek van EUR 7,50 terug kan krijgen. Hen gewezen op mijn herroepingsrecht bij koop op afstand en dat er nog geen kosten zijn gemaakt met verzenden en het volledige bedrag terug wens te onvangen. Het in rekening brengen van administratiekosten is wettelijk verboden in dit soort gevallen. Een dag later krijg ik een automatisch gegenereerde email dat mijn artikel is verzonden. Ik heb hier maar één woord voor: asociaal. Raad iedereen ten zeerste af om hier ook maar iets te bestellen. Update: dit bedrijf probeert schrijvers van negatieve recenties te intimideren door te dreigen met juridische acties en Google te verzoeken accounts te sluiten. Pure flauwekul allemaal en nog eens extra reden om tweemaal na te denken voordat u hier iets gaat bestellen... want hoeveel mensen hebben zich wel laten intimideren?
25 maart 2020 3 pakjes zaad besteld, tot vandaag nog niet ontvangen. Geen mail over vertraging of dergelijke. Bestelling geanulleerd en dan zijn ze heel vlug met mail dat er 7,50 euro administratieve kosten aan annulatie vastzitten. Schandalig dat jullie zo werken.
Hier graszaad en meststof voor olijfboom besteld op 27/03. Tot op heden 04/05 nog niets mogen ontvangen. Contact opgenomen om de bestelling te annuleren maar aangezien onze producten van bederfbare aard zijn kon dit niet... ALS ze ooit toekomen zullen ze inderdaad bedorven zijn... jammer...
13-4 een bestelling van meer dan 250€ geplaatst en we zijn nu 17-5 en nog niets gehoord of ontvangen !!!! Zo werkt het zeker niet !!!! Ondertussen in Nederland besteld voor een pak goedkoper en binnen de 24u al geleverd geweest !!!! Zo landje zeker de Belgische economie niet helpen !!!!!
Over mijn bestelling en ervaring met reacties op mails etc kan ik alleen maar positief zijn. Er werd bijna per kerende gereageerd op mails. De levering is perfect verlopen. Alleen maar positief en NIET ingefluisterd en écht ! Met begrip, respect en beleefdheid krijg je veel gedaan en is leuker ook.
Jammer genoeg niet zo'n positieve ervaring met online-tuincentrum.be. De levering duurde heel erg lang bijna een maand, en dan nog zat nog niet alles erin, er werd een verkeerd stuk geleverd, ik telefoneerde hiervoor en mij werd beloofd dat dit terugbetaald zou worden, vervolgens werd het juiste stuk mij toch opgestuurd terwijl ik dit ondertussen al in de winkel gaan halen was.... als je een snelle en correcte verzending van je bestelde items wil zou ik deze winkel dus niet aanraden. Edit: 'Grasmatten.be' 'Rozenland' en 'Online-tuincentrum' hebben allemaal hetzelfde BTW-nummer. Toch ontving ik van 'Grasmatten' onder een e-mailadres van 't Rozenland een dreigmail omdat ik een slechte review op Google geplaatst had over 'Online-tuincentrum' en dit onder 'Grasmatten.be' terecht gekomen was. Bedroevend! Wegblijven van dit adres zou ik zeggen!
MEEST WAARDELOZE WEBSHOP aankoop OOIT MEEGEMAAKT! Na quasi 4 weken wachten op onze bestelling nog steeds niets ontvangen... 'Koop lokaal' zegt men dan, pakjes uit NL slagen er wel in om na 3dagen aan te komen. BEDROEVEND.
Heel slechte service. Bestelling van grasmatten op dinsdag gedaan, betaald zodat ze zeker de vrijdag in tuincentrum waren. 60km voor niks gereden. Ze hadden over de bestelling gekeken. Zeker niet aan te bevelen
Twee jaar geleden on-line plantentrolleys gekocht. Weerbestendig, maar helaas begin dit jaar verrot uit elkaar gevallen. Na een klacht via mail zou 't Rozenland met de leverancier/importeur hierover contact opnemen. Die laatste liet 't Rozenland in de steek, reden voor 't Rozenland om toch de 4 trolleys alvast volledig te vergoeden. De klant is dus koning hier! Chapeau voor deze ongekende service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid