facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Rietlaer

't Rietlaer
Adres: Langestraat 34, 3202 Aarschot, België
Telefoonnummer: 016 50 05 01
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Langestraat
Huisnummer: 34
Postcode: 3202


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
In onze zoektocht naar een feestzaal voor een intiem trouwfeest kwamen we 't Rietlaer tegen met hun feestzalen de Motte, het Vin en de Wijnberg vonden wij de perfecte locatie! Wij hebben ons geen seconde druk moeten maken over de voorbereidingen, daar Sven en Terry steeds paraat stonden om ons verder te helpen of om mee na te denken over de mogelijkheden. Niks was te veel gevraagd, waardoor het echt het trouwfeest van ons dromen werd! We kijken bieden nog met veel vreugde terug naar deze dag en hoe alles perfect ging. Iedereen verbonden met 't Rietlaer is super sympathiek, het eten was subliem en het gehele plaatje klopte! Van ons beiden een hele dikke merci aan het hele team!
Hier geweest voor een feest van de schoongrootouders.nnZeer vriendelijke bediening.nKomen voldoende vragen of je nog iets nodig hebt.nnDie meisjes hebben dat goed gedaan.nDankuwel voor de service.nnAan de koks ook bedankt.nGeen idee hoe jullie het stukje kalfsvlees zo mals kregen maar dat was zo lekker!nnHeb er van genoten danku aan alle mensen daar!
Leuk feest gehad met heel lekker eten. Topbediening
Prachtige locatie en danszaal!nHet eten was voortreffelijk. Over het hapje met gelakt buikspek spreken de gasten nog.nnAan alles wordt gedacht. Het helpen wegzetten van de cadeautjes, het bijsturen van de feestplanning, een spetterend effect bij het aansnijden van de bruidstaart.nnKortom een echte aanrader voor een huwelijksfeest!nnAline&Daan
Vanaf het moment dat je het domein bereikt zie je een verzorgd kader. De ruime feestzaal is ook meer dan gezellig.nHet concept van de brunch is werkelijk een streling voor het oog.nEen leuke keuze voor voorgerecht en/of soep.nNadien een smakelijk hoofdgerecht in buffetvorm.nHet uitgebreid dessertenbuffet is zeker een meerwaarde aan het geheel. Prijs en kwaliteit is zeker in orde.nAanrader voor wie een gezellig etentje / feest wil houden.nHet tijdstip start 11.00 uur - einde 15.00 uur is persoonlijk iets te kort om in alle rust en kalmte te genieten. Het eten volgt wat te gauw op elkaar. Het met een uurtje verlengen maakt het ideaal. Een mooi voordeel is wel dat men je niet vraagt de zaak te verlaten als je na afloop nog even iets wil drinken.nHet personeel is uitermate gedienstig en vriendelijk.nIk raad iedereen aan om eens langs te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid