facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Rieten Dakje

T Rieten Dakje
Adres: voorhout 112, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 0473414232
Stad: Stekene
Route: voorhout 112
Postcode: 9190


Recensies
Top Brasserie met een grote B, communiefeest gehad en subliem! Carpacio van zalm en rund, chateau briand of zalm in hoofdgerecht en afsluiten met een dame blanche prijs - kwaliteit fantastisch!!! Mij zien ze nog terug!!
Leen en Rudy zijn de perfecte gastvrouw en gastheer. Een gezellige babbel, speciale gerechten. Handgesneden tartare van de beste Franse runderen, konijn met kriekenbier. Unieke locatie waar je kan genieten van een menu met een verhaal! Letterlijk! Zeker doen!
Lekker gegeten, maar je moet wel wat tijd hebben!
Gezellig restaurant, eender aan de kleine kant. Kaart voorziet in seizoensgebonden gerechten, op basis van verse producten.
Een fantastische belevenis op alle gebieden... Top! Aanrader
Lekker eten, vriendelijke service, wel lang wachten.
Als binnenkomer een cocktail en wachtbordje besteld.de cocktail viel echt klein uit het volume van een glas wijn met veel ijs en het wachtbordje was de naam waardig.45 minuten op moeten wachten.eerlijk was dat zijn 16€ niet waard.hoofdgerecht vis en vleesgerecht was niet slecht maar zeker niet waaw.
Heel vriendelijk en lekker eten hier kom ik zeker nog eens terug.
Gezellige ervaring! Zeer vriendelijke bediening.
Heel vriendelijke mensen, goede bediening en super lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid