facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Poatersgat

't Poatersgat
Adres: Vlamingstraat 82 , Bruges 8000, BE
Stad: Bruges
Route: Vlamingstraat 82
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Top of Bruges, Poatersgat menu, Brugge stappen, Muziekcafe Brugge, Nightlife Brugge, Aperitieven in Brugge, De Garre Brugge, Studentencafé Brugge
Recensies
Geweldig 'bruin' café met zeer uitgebreide bierkaart: ruimte keuze aan pintjes, donkere bieren, tripels, fruitbieren,... Echte ervaring in de ondergrondse kelder. Toiletten konden properder. Dit café brengt je wel gegarandeerd terug naar je studententijd! :
Leuke, ondergrondse bar om een dankje te doen met vrienden en een gezellige avond te hebben. Muziek die gedraaid wordt was goed, maar het is wel meer een bar dan een uitgaansgelegenheid. Prijzen van het bier waren goedkoop, maar het pils was helaas niet te drinken, er zat haast geen smaak aan. Barman was aardig maar moest alles alleen doen waardoor wachttijden best lang was en er veel lege glazen afwas stonden.
Mooie plek onder de kerk! Grottencafé met veeel bieren en mooie prijzen. Niet voorbij gaan.
Wij waren hier op zaterdag 14 januari ‘23 op aanraden van een lokale inwoner, geweest, maar nooit weer! Wat een onbeschoft personeel zeg! De barman die zich behoorlijk belangrijk voelde liet op een uiterst onvriendelijk wijze weten dat er niet kan worden gepind en alleen cash betaald kon worden. Ook bezoekers die aan een tafel gingen zitten welke was gereserveerd snauwde hij af dat ze ergens anders moesten zitten. Vanaf 02:30 staat er niemand meer achter de bar. Ik heb daar letterlijk 15 minuten staan wachten tot dat hij vanuit achter kwam aanlopen. Toen ik om 02:45 uur nog wat wilde bestellen hoorde ik dat de bar dicht was en ik niets meer kon bestellen terwijl de openingstijden op internet toch anders aangeven. Een leuke lokatie, maar wij komen hier nooit meer terug!
Gezellige bar in het brugse. Diverse speciale bieren en enkele neutrale. Schappelijke prijs en zeer vriendelijk personeel. Leuke sfeer!
Geen bediening Geen warme dranken Geen glazen bij frisdrank dus uit flesjes en rietje moet je nog zelf vragen
Geen bediening Geen kaart Geen warme dranken Geen glazen bij frisdrank,. Rietje moet je zelf vragen
Goede ligging! Mocht ik van Brugge zijn, werd dit mijn stamcafé. Ruim aanbod, vriendelijke eigenaar, ik ben grote fan van dit café. Hoera!
Bier drinken? Dan zit je hier juist. Pakje kaarten of andere spelletjes ook mogelijk!
Gezellige plaats waar je veel soorten bieren kan proeven. Personeel is super vriendelijk met een enorme kennis als je niét weet wat te kiezen kunnen ze je zeker en vast helpen met de keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid