facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T plein

Info

Het plein is een gezellige buurt voor de jongeren!!
niet mee eens? laat gerust iets achter op het prikbord!

Adres: apostelstraat, 9100 Sint-Niklaas
Stad: Sint-Niklaas
Route: apostelstraat
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: apostelplein sint-niklaas, Grote Markt Sint-Niklaas, Zomer in Sint-Niklaas, Sint Niklaas Kubbt, Ontdek Sint-Niklaas, Uitgaan Sint-Niklaas, Workshops Sint-Niklaas, Sint-Niklaas kermis
Recensies
Ongezellig,sommige zaken sluiten om 22u.terwijl er kermis is...ronduit stniklaas kan nog veel leren van andere steden.
De Sangria was mooi gepresenteerd, lekker en veel fruit. De inrichting van het terras was gezellig met zachte kussentjes op de palletten. Tot daar het positieve want helaas was het gevolg van ons bezoek minder positief en de reden van deze slechte review. We zochten in Sint-Niklaas naar een zaak voor een snelle hap, het was mooi weer en deze zaak leek gezellig voor een drankje en een hapje mini loempia's en calamares. De hapjes en vooral de calamares waren zeer vettig en van ondermaatse kwaliteit nog nooit zo'n slechte calamares gegeten. We vertrouwden het allebei niet echt en terecht zo bleek niet veel later. Ok, ik heb misschien gevoelige darmen maar sinds mijn behandeling deze lente, heb ik er weinig last van en zijn ze veel sterker. Het feit dat ik doodziek werd met vlammende diarree, buikpijn en misselijkheid, betekent dat er toch serieus iets mis was met die hapjes. Gelukkig had mijn vriendin er amper last van wat betekent dat ik er persoonlijk zeer slecht op reageerde. Alleszins zo slecht heb me dit jaar nog niet gevoeld. Ik ga andere klanten die hapjes niet afraden als ze daar zin in zouden hebben, want voor hetzelfde geld krijgen andere klanten er geen last van en ben ik een uitzondering. Kom ik nog terug voor een drankje? Misschien, mede door de scherpe prijs. Kom ik terug voor een hapje? Nooit van mijn leven. De bediening kon eventueel iets professioneler maar dat is maar een voetnoot.
Gezellig plein om een verfrissing te drinken. Rustig.
Gezellig Goeie sfeer, terug zoals vroeger
Het was een zeer gezellige avond met goede muziek
Het was niet aangenaam, weinig volk terwijl er toch toffe muziek aanwezig was door een breakdance groep op het podium. Het weer zal ook wel een spelbreker geweest zijn. Plus dat er nog veel mensen op verlof zijn.
altijd gezelligste terras bij zonnig weer
Zeer mooi plein, spijtig genoeg weinig van te zien als je op een omliggend terras zit. Bushaltes, fiets-en brommer pakkingen. Heel druk wagen-Busverkeer ....niet aangenaam om rustig te zitten.
Sint-Niklaas en zijn jeugd cafeetjes, deze vind je hier. Elke vrijdag of tijdens de zomervakanties elke dag vind je hier wel iets om te doen. Of je komt gewoon op gelijk welk ander moment een drankje drinken.
Veel minderjarigen, zeker op vrijdag. Prijzen zijn redelijk duur, over het algemeen puur gericht op de middelbare scholier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid