facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Pastershoekske

't Pastershoekske

Info

Gezellige brasserie, mooi en zonnig terras ... ☉

Geschiedenis

Belgische keuken

Adres: Lagestraat 19, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 093717053
Stad: Nevele
Route: Lagestraat 19
Postcode: 9850


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Cesarine Nevele, Bistro Jerome, Brasserie Merendree, Chinees restaurant Nevele, Vosselare restaurant, Ontbijt Nevele, Restaurant Nevele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Jerome Bistro Jerome 1 km Prijs kwaliteit zeer goed. Lekker gegeten!
Recensies
Eerder toevallig hier terecht gekomen, maar zeer lekker gegeten. Mijn dochtertje van 8 jaar vond het de lekkerste balletjes in tomatensaus die ze ooit had gegeten en dat liet ze ook weten aan de chef . Ik vond het zelf ook zeer lekker. Vaak wordt dit geserveerd met een zware, dikke tomatensaus, maar deze saus was echt vers en licht. Een absolute aanrader!
Met 10 personen gaan eten. Zeer vriendelijke ontvangst. Keuze beperkt tot 4 gerechten die allemaal op tijd en goed bereid toegekomen zijn. Huiswijn perfect. Niveau bistro. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Gezellig restaurant in hoevestijl, vriendelijke bediening. Typisch Vlaamse kaart met daarbovenop suggesties met Aziatische en Spaanse invloeden. Maandelijks wordt een themaweekend georganiseerd waarbij à volonté kan gegeten worden. In de zomer gezellig zitten, tevens voor fietsers die nood hebben aan een drankpauze.
Een heel goed rustig plaats ver weg van de grote baan en vriendelijke bediening,we gaan zeker nog TERUG
Lekker eten, zeer vriendelijke bediening.
Zeer lekker rn vriendelijk
Mooi kader. Vriendelijke bediening. Het eten is gewoontjes,en geen verse frietjes,jammer.
Moesten 1.5 uur wachten op ons hoofdgerecht. Is gewoon te lang. Er zat een grote groep eters maar dan nog is het lang. De steak tartaar zou aan tafel bereid worden maar hier was geen tijd voor en ik had het eerst moeten vragen. Vond dit niet klant vriendelijk. Het was een homp koud gemalen vlees. Geen aanrader. Er werd niet gevraagd smaakt het of is alles naar wens. De borden weeden weggehaald zonder iets te zeggen . De bazin was daarintegen wel erg vriedelijk. De 2 andere meiden niet spontaan en kunnen nog wel leren wat klantvriendelijker te worden. Ook bij betalen werd ook niets gevraagd. Wij gaan hier niet gauw weer naartoe.
We beschikten over een gastro selektbon en dat was vermoedelijk het probleem. Reserveren per email lukte niet, geen reactie na verschillende herinneringen. Ook op facebook geen reactie. Dan telefonisch maar gereserveerd en kregen te horen dat de email nog niet gecheckt was na 3 weken... Uiteindelijk dan kunnen reserveren via telefoon best email en facebook van site halen wegens geen reactie Eten nog cava. Onze oudste dochter vroeg de balletjes in tomatensaus. Bij het afrekenen wel de portie voor een volwassene mogen betalen 5€ extra voor 1 balletje .... We hadden dit maar moeten zeggen dat dit voor een kind was... Ze is 8 jaar... Waarschijnlijk verlies van de gastro selektbon compenseren... Schaf misschien nog wat kinderspeelgoed uit Ikea aan zodat deze zich kunnen bezig houden.
Gezellig terras met lekkere crème brulee en warme appeltaart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid