facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T Pannekoekenhuisje

'T Pannekoekenhuisje
Adres: Kardinaal Cardijnstraat 2, 1500 Halle
Telefoonnummer: 023569878
Stad: Halle
Route: Kardinaal Cardijnstraat 2
Postcode: 1500



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenhuis in de buurt, Pannenkoekenhuisje Nederland
Recensies
Kom altijd terug voor de overheerlijke spaghetti bolognese! Leuk decor. De mensen zijn vriendelijk op hun eigenwijze manier. Je eerste indruk zou kunnen zijn dat ze niet echt vriendelijk zijn maar het zijn zeer warme mensen. De familie runt het restaurant en het lijkt alsof je werkelijk in de familie terechtkomt, en in elke familie en gezin zijn er ups & downs.
Wil je Halle beleefd hebben? Dan moet je zeker eens op deze plaats geweest zijn. Wandel binnen in een authentiek decor met huiselijke sfeer. Laat je bedienen door een familie die de ziel van deze stad gewoon ademt. Het eten zelf: dagvers, topkwaliteit, bereid op hoog niveau en zo ontzettend lekker. Maar dat moet je vooral zelf maar oordelen. Voor wie de prijs belangrijk vindt... helemaal niet duur. Al jarenlang een topper en aanrader in Halle en omstreken.
Best place to be. ALTIJD lekker eten. Moeder Overste op de bierkaart, een rijk bier van brasserie Lefevre. Reserveren is niet altijd een must, doch is aangeraden. Jo nam de toorts over van Herman en Lieve. Lekkere spaghetti, lasagne, crocs, stoofvlees, konijn en vele suggesties. Vriendelijke en recht voor de raap, een mooie en zeldzame combinatie. Een aanrader.
Bij Herman en Lieven is het thuiskomen! Eten zoals je het zelf zou maken, maar dan beter. Schappelijke prijzen en een 'aparte' ambiance. Je moet er wel voor zijn, maar sinds Herman op pensioen is, moet je al minder met een klein hartje over de drempel stappen. Jo neemt de fakkel uitstekend over. Zoals een echte komt Lieve na het eten vragen of het gesmaakt heeft. Familiale setting, sympathiek en vooral lekkere, gigantische porties! Aanrader.
Bijzondere ervaring na meeting bij Colruyt in Halle plots in een andere wereld. Erg authentiek en lekker. Verse kroketten, waar kan je dat nog vinden tegenwoordig.
Super lekker, super vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
Altijd lekker eten. Een plaats waar iedereen, iedereen kent. Gezellig.
Lekker en eerlijke prijs, vaak top suggesties!
Prijs kwaliteit heel gezellig en lekker eten
Gezellig, lekker, betaalbaar, vers,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid