facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T Oud Sashuis

'T Oud Sashuis

Info

't Oud Sashuis.

Museum - Cafeetje. Kleine charmante bruine kroeg met een groot terras gelegen aan de Leie, het Sas van Astene.

Geschiedenis

'T Oud Sashuis. Anno 1862

Museum - Cafeetje in een historisch pand.

Dit historisch pand herbergt een leuke verzameling van allerhande scheepsattributen, maritieme schilderijen en authentieke documenten uit de tijd van de binnenvaart op de Leie. Deze verzameling is vrij toegankelijk en ... vrij uniek.

Wist je, dat de schrijver Hugo Claus ( Het Verdriet van België) een deel van zijn jonge jeugd doorbracht aan het Sas van Astene, want zijn opa was er sasmeester.

Genieten van een Schobiak ( het huisbier ) op het terrasje aan het sluisje van Astene en zijn handbediend bruggetje is een must voor elke levensgenieter.

Kom proeven van de overheerlijke Shobiak paté met een op steen gebakken bruine boterham met alle toebehoren.

Alle info te verkrijgen bij Wim 0476 / 81 01 14 of per mail naar [email protected]

Adres: Hellestraat 20, 9800 Astene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32476810114
Stad: Astene
Route: Hellestraat 20
Postcode: 9800



op zoek naar gerelateerd: Astene Sas wandelen, Openingsuren het Oud Sashuis Astene, Astene Sas, Astene restaurant, 'T Veer Astene, Tearoom Astene, Astene postcode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wachtzaal De Wachtzaal 918 meter Dit is een restaurant dat wij al vele malen hebben bezocht. Telkens opnieuw is het et...
Recensies
Ik kijk nu al maanden uit naar een terrasje doen aan ‘t Oud Sashuis, ik vrees dat er op 1 mei zal moeten gereserveerd worden.
Het idyllische Oud Sashuis aan de Leie in Astene Deinze
Uitbater volgt de coronamaatregelingen uitstekend op. Je hebt de kans niet om zonder mondmasker en handen ontsmetten het terrein en terras te betreden. Let op: enkel open bij mooi weer. Kortom het is er aangenaam vertoeven. Uitbaters zijn top!
Alle voorzieningen voor Corona waren aanwezig, maar moesten nergens onze gegevens achter laten.
Schitterende plaats om aan de Leie te zitten met uitstekende bierkaart, niet de voor de hand liggende bieren, adrem bediening! Bij zomers weer "Canal du Midi"-gevoel!!
Heel mooie locatie. Sfeervol cafeetje.
Heel leuk. Informeel, gezellig, "not assuming". Tot binnenkort
Uitstekende organisatie ter plaatse met in achtname van corona- regels en vriendelijke, niet- conventionele ontvangst. Bij goed weer ruime terrassen.
Heel gezellig terras aan de Leie. Lekker eerlijk eten en een heel vriendelijke, sympathieke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid