facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ' t Oud Liefken

Adres: Stoktevijver 65, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 093115051
Stad: Zomergem
Route: Stoktevijver 65
Postcode: 9930



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Lievegem, Restaurant Lievegem, Stoktevijver 95 Zomergem, Koffiehuis Zomergem, Brasserie brutus Zomergem, Brunch Zomergem, Scheve Zeven Zomergem, De Brasserie Zomergem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Stamenee Den Stamenee 3 km Een toplocatie voor een gezellige babbelaangename muziek zachtjes op de achtergronden...
De Scheve Zeven De Scheve Zeven 3 km Super lekker gegeten, vriendelijk personeel.... Top.... Aanrader
Recensies
Nieuwe uitbater! Super gezellig en helemaal opgefrist. Volledig nieuwe toiletten speciaal voor de dames. Lekkere tappas en de klassiekers zijn heerlijk. Place to be daar in de regio. Tof zaaltje achteraan voor feestjes met afzonderlijke bar. Wij keren terug!!
Ik en mijn vriendin beide een spaghetti t’oud liefken besteld, nog nooit zo een smakeloze spaghetti gegeten. Vriendelijk en dergelijk was geen probleem.
Leuke gezellige sfeer. Eten was oké. Jammer dat de speciale wensen bij het dessert geen slagroom niet gerespecteerd werden.
Piconske op t gemak... mmm lekker! we voelden ons onmiddelijk op ons gemak. Leuk plekske waar ook een een knabbel kan verbruikt worden. Tof.
Klein en gezellig. Geen te grote kaart. Stoofvlees te zoet naar mijn goestingEten: 3/5
Hele fijne nieuwe uitbater. Heel vriendelijke enthousiaste gast, met een tof team. Lekker gegeten, snelle service en extra wensen werden zonder probleem uitgevoerd.
Zeer vriendelijk team!!! Lekkere & eerlijke keuken!
Zeer vriendelijke bediening. Jammer gaat het koppel de zaak overlaten. Hopelijk doen de nieuwe uitbaters zo verder.
Fijne omschakeling van wat vroeger was naar hedendaags.Eten: 5/5
Gezellige bruine kroeg met terras in dezelfde stijl onder mooie loofbomen op het kruispunt van het Lievekanaal in de streek gekend als 't Liefken en het Schipdonkkanaal, waar verschillende wandel-en fietsroutes passeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid