facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor t Ou huys

t Ou huys

Info

Ideale fietsstop voor jong en oud. Kom onze kinderboerderij bezoeken en geniet van een lekkere pannenkoek of ijsje...

Adres: Stenenbrug 39, 9160 Eksaarde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 360 83 08
Stad: Eksaarde
Route: Stenenbrug 39
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Bistro Martha, Stenenbrug Lokeren menu, Oud Huys, Restaurant Stenenbrug Eksaarde, Restaurant Stenenbrug Wachtebeke, Bistro Martha, Stenenbrug Lokeren, Kinderboerderij Lokeren, Brasserie Wachtebeke, De Laatste Afslag
Recensies
Leuk uitje voor de kinderen met een grote zandbak, glijbaan, springkasteel en diertjes om te bezoeken. Heel vriendelijke en snelle bediening!
Mooi terras na een wandeling in het provinciaal domein.
Geen grote kinderboerderij maar mooi verzorgd en vriendelijk personeel. Mooi terras en kinderen kunnen hier lang spelen.
Mijn man at hier zijn beste macaroni ooit . Mooi terras, leuk springkasteel, wijs speelpleintje en goed verzorgde dieren! Het ideale uitstapje voor het hele gezin . Top bediening ook, dankjewel!
Leuke plaats om te bezoeken! Er zijn verschillende dieren aanwezig en er hangen bordjes met een beetje uitleg. Kindjes die een beetje bang zijn, kunnen vanop op veilige afstand achter een afsluiting kijken naar de dieren. In de brasserie is de bediening heel vriendelijk! Ook het eten was lekker. Kortom, een echte aanrader, wij komen later nog eens terug.
Ideale stop plaats voor fietsers of voor een snelle hap: croque, pasta, huisgemaakte hamburger top , een slaatje, een ijsje en tussen 15 en 17u een pannekoek.
Mooie locatie , vriendelijke service , leuk voor de kids en de ouders kunnen lekker iets drinken, top!
Een fijne plaats om met kinderen iets te drinken. Zij kunnen zich uitleven op het springkasteel, de speeltuin of bij de diertjes. Ook het fijne avonturenpad is leuk! De prijzen van de drank zijn zeer schappelijk. Er is een beperkte eetkaart, met pasta, salades en croquejes. Wij hadden de hamburgers classic en ellie, 2 heerlijke burgers voor 13 en 14 euro. Zonder slaatje of extraatje vond ik dat net iets teveel, maar het is wél allemaal vers en homemade. De kinderspaghetties voor 5 euro waren nét voldoende voor onze twee kleuters! Hier komen we zeker terug! Enig minpuntje is dat de speeltuin niet te zien is vanaf het terras. De kinderen moeten via fe oprit naar de speeltuin, waarlangs veel auto's passeren. Tip: een afsluiting zetten van terras naar speeltuin langsheen de oprit, zodat de kinderen zonder gevaar naar de speeltuin kunnen en de auto's zonder problemen kunnen op- en afrijden.
Groot chaotisch. Kinderboerderij is niet indrukwekkend. 2 grote konijnen en wat geiten en een hert.
Een beetje lang moeten wachten op het eten, maar was wel lekker, en veel. Aangenaam terras. De kinderen kunnen ofwel in het springkasteel ofwel bij de geitjes vanachter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid