facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T.O.vrac

T.O.vrac

Info

Epicerie bio, vrac et artisanal (local et régional).
Objectif réduire les déchets

Adres: 1, Avenue des droits de l'Homme, 7330 Saint-Ghislain
Stad: Saint-Ghislain
Route: 1, Avenue des droits de l'Homme
Postcode: 7330


Recensies
Veelbelovende winkel voor duurzame ontwikkeling en consumptie van lokale producten, zeer goed gelegen nabij scholen en een grote parking, het enige dat overblijft is toekomstige klanten overtuigen om hun gewoonten te veranderen en duurzaam te consumeren door hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Veel succes!
Zeer ruime keuze aan bulkproducten die biologisch zijn! Bovendien zorgen ze ervoor dat je minder afval hebt. U kunt uw containers... Het advies van de verkoopster is geweldig en ze zal je begeleiden om het beste gebruik te maken van je producten.
Geweldig, alleen maar goede dingen te zeggen, de ontvangst is hartelijk, we krijgen zoveel advies als we willen, veel keuze, kortom, het is geweldig om zo'n winkel in de stad te hebben, onbeperkte parkeerplaatsen. Ik raad ten zeerste aan.
Zeer gemakkelijk te bereiken met de mogelijkheid om in de buurt te parkeren. Kwaliteitsproducten, respectvol en zo mogelijk kortsluiting. Een warm welkom met goede aanbevelingen en luisteren naar de klant. Ik raad het ten zeerste aan?
Zeer verzorgde winkel met een enorme keuze aan bulk. Zeer redelijke prijzen. Beheerders vriendelijk en goed advies
Zeer goed concept van betaalbare biologische en lokale ecologische winkel is uitstekend voor de planeet zero waste, lokaal, ambachtelijk, biologisch het heeft een grote parkeerplaats, u wordt zeer goed geadviseerd en met een glimlach
FANTASTISCH. Je vindt alles wat je nodig hebt in bulk in de winkel. Zeer warm welkom ook. Ik raad aan !
Ik adviseer voor nul afval en het advies dat Nancy heeft ontvangen. Producten, lokaal en biologisch en vooral altijd in een goed humeur
Zeer mooie plek voor biologische en afvalvrije producten. Prettig personeel en goed advies. Ter ondersteuning van de regio!
Zeer aangenaam welkom, producten van uitstekende kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid