facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Nief Veloken

Info

Fietsherstellingsdienst met bar voor een après-ride of een live sportuitzending.



"Fietsenwinkel/Fietsherstellingsdienst/Koffiebar/Fietsbar"
Adres: Kemzekedorp 54, 9190 Kemzeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0496700948
Stad: Kemzeke
Route: Kemzekedorp 54
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Kemzeke, VELO de VILLE FR8, Velo de Ville levertijd, Waar worden Velo de Ville fietsen gemaakt, Velo de Ville Forum, Velo de Ville riemaandrijving, Velo de Ville verkooppunten, Droomfiets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jump4joy Waasland Jump4joy Waasland 137 meter Vlotte communicatie en perfecte service! Leuke kleine attentie ontvangen voor de jari...
Wolfsgarden Wolfsgarden 5 km Vlotte en sympathieke respons op onze aanvraag. Snel duidelijke info gekregen. Stipt ...
Recensies
Deze ochtend alweer gaan ontbijten bij ‘T nief veloken. Zeker een aanrader, vriendelijke bediening en we hebben heerlijk gegeten.
Fiets binnen gebracht, binnen het uur telefoon gekregen dat hij hersteld is. Top service! PS: leuke plaats om hapje te eten of glaasje te drinken!
De barman ziet er niet alleen gezellig uit hij kan ook goed pintjes tappen
Superlekkere koffie in een heel gezellig kader. De uitbaters hebben duidelijk een grote passie voor de fiets, lekker eten en drinken! We komen zeker terug.
Enorm teleurgesteld in deze zaak, ik dacht dat dit een prachtig concept in Kemzeke was en een absolute aanwinst voor onze gemeente nl, een fietsenmaker waar je na afspraak je fiets kan laten herstellen terwijl je wacht en iets kan drinken en eten maar helaas.....Na afspraak en belofte mij telefonisch op de hoogte te brengen ivm kosten aan mijn fiets is niet gebeurd heb ik de dag erna zelf contact opgenomen, 1 mail en 3 keer telefonisch....de fietsenmaker had vooral veel excuses klaar , ineens verlof ingepland.....trouwfeest........ Kortom, veel dingen die voordien niet werden vernoemd met als resultaat dat ik naar huis ben gereden met een niet herstelde fiets .Bij aankomst om mijn fiets op te halen liep hij, de fietshersteller rond met een plateau vol alcoholische drankjes voor de " wielertoeristen " die op het terras/ voetpad zaten..... Voor mij absoluut geen goeie kennismaking, spijtig genoeg .
Supergezellige zaak. Heerlijke koffie en ruime keuze uit allerlei lekkers voor de kleine en grote honger. Topservice voor fietsherstelling. Sappige fietsverhalen en koerskennis krijg je er gratis bij. Aanrader!
Zeer mooie zaak met de beste merken van fietsen en lekker drankjes en hapjes. Zeker een aanraden voor een snelle stop.
Leuke plaats om iets te eten en te drinken terwijl je fiets nagekeken wordt of gerepareerd.
Voor een nieuwe fiets, herstelling van een fiets of gewoonweg een drankje; de perfecte place to be!
Toevallig hier beland en het was een heel fijne ontdekking. Mooi gerenoveerd pand, heel sympathieke uitbaters en lekkere en originele drankkaart! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid