facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Lindebos

T Lindebos

Info

Hoeveslagerij - Landbouweducatie

Adres: Hollebekestraat 21, 8953 Wijtschate, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057 20 14 18
Stad: Wijtschate
Route: Hollebekestraat 21
Postcode: 8953



op zoek naar gerelateerd: Hoevevlees Westhoek, Hoeve Wijtschate, Linde bos, Lindenhof vlees, Hoeveslagerij Koekelare, Hoeveslagerij Diksmuide, hoevevlees west-vlaanderen, Slagerij Heuvelland
Recensies
Kwalitatief vlees, super bediening, kweken eigen dieren om te slachten korte keten. Bieden ook royaal gevulde gourmet, fondue, breughel en tapas assortimenten aan. Zeker de moeite waard om te wachten tot vrijdag of zaterdag om je vlees te gaan aankopen!
Levende vers en heel mooi gevarieerd aanbod en daarbovenop leveren jullie topservice met de glimlach! Heel tevreden met de fijne samenwerking.
Vraag alvast zeker de betere steaks want k had 3kg besteld en er was geen enkele mals, cote a los was beter.
Reeds 4 generaties een familiebedrijf. De producten die tijdens het weekend in de winkel verkocht worden, worden allemaal zelf bereid. Op de hoeve worden koeien, varkens en kippen gekweekt. En de veevoeders worden ook zelf verbouwd. Hier spreekt men dus van “de korte keten”.
Spijtig van de e-NUMMERS die te vinden zijn in de paté en misschien nog in andere zelf gemaakte charcuterie. En het is dan nog een E-nummer die aangeraden wordt niet te gebruiken!!! Jammer, ik ben serieus ontgoocheld.
Van alles te verkrijgen . Vriendelijke bediening. Heel lekker vlees
Lekker vers vlees, alles vacuüm getrokken naar eigen wens!
Heel mooie hoeveslagerij, veel keuze, prima kwaliteit, vriendelijke bediening. Aanrader.
Goede bediening, echt puur vlees
Topvlees en vriendelijk onthaal en service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid