facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor t Leiebolleke

Info

't Leiebolleke is een ijssalon



"'t Leiebolleke ijssalon aan de oevers van de Leie.Wij zijn een prominent ijssalon in het kunstdorp Machelen a/d Leie.Graag verwelkomen wij iedereen op ons zonnig terras.Ideale tussenstop voor fietsers of wandelaars."
Adres: Dorpsstraat 69, 9870 Machelen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478917044
Stad: Machelen
Route: Dorpsstraat 69
Postcode: 9870



op zoek naar gerelateerd: Leiebolleke menu, Www Leiebolleke be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
3tres Pasta's 3tres Pasta's 66 km Verse Pasta’s - Pasta Bolognaise - Pasta zeevruchten - Pasta Pesto Klein assortimen...
DonJon DonJon 67 km Brasserie-Hotel DonJon is een plek waar je kan genieten, lekker tafelen, feesten en o...
Boggi Steak House Boggi Steak House 67 km Toffe sfeer, Steaks en side dishes zijn super lekker!
Recensies
Verwenbordje met vers fruit, eigengedraaide ijs, advocaat van iemand uit de buurt.. Goeie koffie, vriendelijke service, ruimte, plaats waar kids binne kunnen spelen Voor mij was dit prima en super lekker.. Een adresje waar ik reclame mee maakte bij mijn zus.. In de zomer is het daar super druk.. Ge zou denken, een klein dorpje en tich veel volk in deze zaak.. Ik kom alleszins terug
Leuke plek om eens te stoppen tijdens het fietsen of gewoon om gezellig een ijsje/pannekoek te komen eten met kinderen/familie/vrienden. Er is een ruim terras voorzien om in de mooie zomerdagen buiten te zitten. Er zijn ook gelegenheden waar je een menu kan komen eten. De bediening ging vlot en is vriendelijk. Ligt in het centrum van Machelen aan de Leie. Parkeergelegenheid voorzien op het pleintje rechtover de zaak.
Wat een leuke plaats moest voorstellen is toch wat tegengevallen... Een snelle bediening maar jammer genoeg niet correct, 2 bestellingen en twee keer bedrogen uitgekomen... Twee keer te veel betaald! Na het aanspreken van het personeel over het kasticket, toch geen oplossing gekregen... Beloven om het terug te betalen maar na half uur wachten, hebben we de zaak verlaten...Missen is menselijk maar hier spreekt men niet meer over onbewust gedrag... Blijkbaar hebben ze voor 3,5€ geen interesse in een goede referentie, de arrogantie van een volle zaak loont niet de moeite om deze uitdaging op te lossen! Ticket en bestellingen controleren is de boodschap!
Was lekker ...alleen we waren nog aan de aperitief...lange aperitief En eten stond op tafelEten: 4/5
Super lekkere ijsjes! Heel gezellig vertoeven.
Na enkele jaren de zaak opnieuw bezocht. Nieuwe eigenaars en een merkelijk verschil van service. Ijs is nog steeds goed van smaak maar presentatie laat erg te wensen over. Ijsbollekes zijn ook erg klein vergeleken met vroeger. Ook werden enkele ijsjes verkeerd samengesteld. Ook is de wachttijd wat aan de lange kant. Wel ideaal voor iemand die een hoorntje wil om mee te nemen. Deze hebben wat voorrang op de teras.
Gezellig. Snelle bediening. Aan de dure kant.Eten: 4/5
In enkele minuten stond onze bananenmilkshake en schepijs op tafel. En in die tijd hadden we ook al de rekening gekregen. Nog nooit zo snel en keurig bediend geweest! En wat heeft het gesmaakt. Aanrader :
Lekker ijs, helaas zeer slechte bediening: verkeerde ijsjes worden gebracht, pannenkoek en ijs komen niet op hetzelfde moment. Eenmaal gehad dat enkel drank werd gebracht, zonder ijsjes. Slechte bediening is geen eenmalig voorval. Kijk naar andere de andere reviews. Hopelijk brengt de nieuwe eigenaar dit snel in orde, want dan is het echt een aanrader!
Leuke plek voor een verjaardagsfeestje! Verzorgd eten, ruime kaart en speelruimte vanaf 3+ binnen en buiten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar t Leiebolleke met het openbaar vervoer


Machelen Dorp 20 meter
125
Machelen Begraafplaats 390 meter
125

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid