facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Leenhof

Adres: Zele
Telefoonnummer: +3252448039
Stad: Zele


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: 'T Leenhof openingstijden, Kinderboerderij Zele, Leenhof Balen, 'T Leenhof menu, Geiten knuffelen, Leenhof, Assebroek, Leenhof Brugge, Geitenboerderij Lokeren
Recensies
Heel leuke namiddag met de kids beleefd, geitjes geaaid, wat gespeeld in het stro, de koeien geholpen en een lekker ijsje gegeten.
Hele mooie locatie. De boerderij ideaal om met kinderen er naar toe te gaan. Je kan de geitjes aaien, de koetjes ook. Lekkere ijs zowel van geiten en koeienmelk. Verschillende kazen te koop rijstpap en boerenboter.
Heel mooie hoeve. Het lammetjes knuffelen was zo leuk en schattig. Enkel te veel volk ineens en al opeen. Hadden medelijden met de kleine lammetjes. Beter opzicht zetten om kinderen en ook volwassenen in gaten te houden. Beter tijdsloten creëeren en paar mensen per keer toelaten. Wel echt heel mooie hoeve en winkel. Lammetjes knuffelen vond ik echt immens aangenaam. Enkel jammer teveel volk opeen en kinderen die geen respect voor de dieren hadden
Het leenhof boerderij was mijn 2de huis ik bestelde ook vaak wat lekkers in de hoeve winkel en ik word vaak goed bediend aleen als het de vrouw is met kort zwart haar dan wordt ik niet goed ontvangen dus dit is ook de laatste keer dat ik hier kom service is enorm belangerijk dat je goed wordt ontvangen maar helaas al 4 kansen gegeven bij die vrouw en nu ook de laatste derest van het personeel zijn echt toppers !
Zeer leuk met de geitjes en de lammetjes. Zowel voor de grote mensen en kinderen Laatst nog geweest met de kleuterklasjes van de vlinderboom. De kinderen hebben zich super geamuseerd !
Komen hier al jaren. Super leuk! Enkel de knuffel bak vind ik nu soms heel druk en dat is wel spijtig
Lammetjesknuffelbak is één van de leukste uitstappen die je kan doen! Ik zou wel aanraden om een personeelslid toezicht te laten houden in het vervolg.
Super fijne plek om met kindjes naartoe te gaan. Heel leuk winkeltje met lekkere hoeveproducten.
Hele mooie locatie en fijn concept. Zeker een aanrader voor jong en oud!
Heel propper ! Leuk voor de kinderen ! Geitenkaas gwn super lekker !!! GWN TOP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid