facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Kuipke

't Kuipke
Adres: Familie van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent, België
Telefoonnummer: 09 266 59 70
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Gent
Route: Familie van Rysselberghedreef
Huisnummer: 2
Postcode: 9000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad GUSB Zwembad GUSB 2 km Zwembad met twee kuipen: één voor volwassenen en één voor kleinere schoolkinderen. H...
Recensies
Verbluffende belevenis in een indrukwekkende omgeving. De piste is gelegen in een parkomgeving. De accomodatie kan op korte tijd een massa bezoekers verwerken. Prima organisatie. Video: 15 october 2023, Zesdaagse. Renner: Milan Van Den Haute.
Één en al wielerpatrimonium!nWiens wielerhart hier niet sneller slaat, dan zal het nergens gebeuren.
Legendarische piste, elke plank ademt geschiedenis. Best gekend van zesdaagse van Gent, onovertroffen evenement dat onze stad even tot bruisend middelpunt van pisterennen maakt. Volledig haaks dus op wat Hans Vandeweghe in opiniestukken allemaal uitkraamt. Ploegvoorstelling Omloop Nieuwsblad eind februari als opening voor de voorjaarsklassiekers gaat hier ook sinds enkele jaren door. Iedereen die ietwat hart heeft voor wielersport zou deze plaats ooit moeten bezocht hebben.
Wel spijtig dat je nu geen drankbonnetjes kan kopen...je moet een kaart opladen...en dat is oplichterijj ..want met je leeggoed teruggaan..klopt niet helemaal...en als je de rest wilt laten terugstorten. Rekenen ze u een 1euro portkosten aandus de zesdaagse ..met herbruikbare bekers. Goed voor mileu en brengt zeer goed op..
locatie in het Gentse Citadelpark nHet is een ideaal om er een mooie wandeling te gaan maken En wat 'DE 6-daagse' betreft... Zodra het kan dan zullen we er voor den eerste keer bij zijn... Prettige eindejaarsdagen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid