facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T' Koningsfrietje

T' Koningsfrietje

Info

T'Koningsfrietje te Oudenaarde is gelegen aan het voetbalveld te Oudenaarde. T'Koningsfrietje is frituur met uitgebreid assortiment huisgemaakte snacks.

Geschiedenis

Frituur T'Koningsfrietje is een gezellig eethuisje te Oudenaard. We staan reeds vele jaren voor kwaliteit, verheid en vriendelijk onthaal. Uitbater Anneke en Boudewijn staan steeds klaar voor u honger te stillen.
U bent bij ons steeds welkom voor een ruim assortiment aan snacks en restauratie. Is het voor een kleine snack met een vers frietje, tot een heerlijk huisgemaakt gerecht? Voor ieder wat wils, en ruime keuze voor lekkerbekken!

Adres: Prins Leopoldstraat 87a, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 0475 77 15 17
Stad: Oudenaarde
Route: Prins Leopoldstraat 87a
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Koningsfrietje, Frituur Oudenaarde, Frituur Oudenaarde levering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Wilg Frituur De Wilg 600 meter Zalige frietjes, heel klantvriendelijk! Nette en prachtige frituur.
PizzaTalia Oudenaarde PizzaTalia Oudenaarde 810 meter Deze keer ècht niet tevreden pasta's niet gaar, en dan niets maar dan ook niets van s...
Frituur Manou Frituur Manou 819 meter Niet open tijdens openingsuren
Domino's Pizza Oudenaarde Domino's Pizza Oudenaarde 936 meter Altijd te laat, vaak verkeerde levering, deze keer weigeren we de foute levering, en ...
Tsjakamaka Pitta & Snack Tsjakamaka Pitta & Snack 944 meter IK HEB TOT NU TOE NIET SLECHTER DAN DIT GEGETEN. Zaterdag nacht 2 bicky burgers best...
Frietshop Sabine Frietshop Sabine 951 meter Top! Grote porties. Lekkere sauzen. Geen bancontact anders 5 sterren...
Kebab&friethouse Kebab&friethouse 965 meter Kebab & Friethouse
Route 46 American Resto Route 46 American Resto 5 km *aangepaste review na super interventie van de eigenaar* Na een gematigde review, en...
Recensies
Beste frietstoof uit Oudenaarde!!! Op de markt is het niet zo lekker te krijgen. En de bediening is uitstekend met de juiste biertjes in de koeling.
Lekkere frietjes, snelle bediening en je kan ze binnen ook opeten. u was ik met een vriendin mee die me daar had afgezet en ondertussen ergens elders eten ging afhalen. De bediening was zo snel dat ik heel vlug al terug buiten stond en dan maar besloot de frietjes al op te eten op de motorkap van de auto. Helaas bleek dit de verkeerde auto te zijn... mijn excuses aan de eigenaar!
Frieten waren ok, toch moeten ze opletten meer hun frietvet te verversen.
Was goed maar duur voor nen patat. Is goed voor ne keer met kleinkind .
Beste frietjes en toebehoren. Goede en vriendelijke bediening.
Slappe frieten, slappe chicken fingers en slechte kwaliteit L
Binnengekomen in de friture zijn we meteen aan de beurt om onze bestelling te plaatsen. We bestellen twee frietjes met stoofvleessaus, twee kip-kaas-donuts, een gehaktbal en een portie Chick-Ins Sweet Chili. Aangezien het redelijk druk is in het knusse zitgedeelte van deze typische friture, besluiten we de bestelling mee te nemen. Na een korte wachttijd is de bestelling klaar en verlaten we de friture. We besluiten onze bestelling bij de naastgelegen sportvelden op te eten, alwaar wij een van de sporten toekijken. De frietjes zijn lekker en gelukkig niet te zoutig, de stoofvleessaus smaakt erg lekker en vers. De gehaktbal en de chick’in chili smaken prima en kennen verder geen bijzonderheden. De voor ons onbekende snack, de kip-kaas-donut, is een ware smaakbeleving. Een krokant laagje gevuld met kip en stukjes gesmolten kaas, een snack die wij jullie zeer kunnen aanbevelen!
Beste frituur van Oudenaarde
De beste frituur van Oudenaarde. Gezellig om te eten daar met de hele familie. Alles vers en mooi opgediend. Kwaliteit-prijs, dik in orde!
Populaire frituur, dus grote kans op aanschuiven. Lekkere stoverij, balletjes in tomatensaus zijn te vermijden wegens geen smaak.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar T' Koningsfrietje met het openbaar vervoer


Oudenaarde Sportcentrum 0 meter
16
17
41
42
44
46
47
61
62
62S
658
66
83
Oudenaarde Sportcentrum 0 meter
445
450
460
485
Oudenaarde Prins Leopold 40 meter
Oudenaarde Sportcentrum 70 meter
16
17
41
42
44
46
47
61
62
62S
63
65
66
83
Oudenaarde Sportcentrum 70 meter
445
450
460
485

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid