facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Klijn Kaffee

T Klijn Kaffee
Adres: Lommelsebaan 44, 3940 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0492088305
Stad: Hechtel
Route: Lommelsebaan 44
Postcode: 3940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Den Dorpel - Hechtel Café Den Dorpel - Hechtel 1 km Volgens Google maps geopend maar deze plaats is enkel open wanneer het de eigenaar ui...
Oude barrier ,brasserie fietscafe Oude barrier ,brasserie fietscafe 3 km Perfect zo lekker eten ongelooflijk zo goed ,Eten: 5/5
Recensies
Superfijne zaak uitgebaat door twee supertoffe gasten. Aangename sfeer voor jong en oud. Proef de speciale koffies, super lekker!
Free Wifi. Gezellig buiten. Minder druk aan deze Lommelsebaan als aan Hechtelse steenweg een paar honderd meter verderop.
Tof café waar regelmatig iets georganiseerd wordt. Zeker eens binnenspringen.
Ze organiseren super toffe events en hebben een ruim aanbod aan dranken. Ron en Philippe zijn super toffe mensen en altijd vriendelijk. Zeker een aanrader om eens te bezoeken. Kijk zeker ook naar hun VARIA event elke maand!
De bediening is uitermate vriendelijk.Warme en gezellige ontvangst van beide gastheren.Een aanrader om een ontspannen avond door te brengen.
Een 'Kaffee' zoals een 'Kaffee' hoort te zijn, in alle opzichten! Proficiat aan de uitbaters! Rustig iets 'klijn' drinken of een 'klijn' feestje in het weekend, het kan allemaal!
Nog maar net geopend, maar meteen BOENK erop! Gezellig zaakske, goede bediening en regelmatig eens een leuk feestje!
Das een foutje philippe, geen één ster maar jullie zijn duizend sterren waard!! Een top zaakje. Xxx
Dit Café is heel fijn om eens wat bij te kletsen of de voetbal te volgen. Zeker een aanrader.
Super sympathieke,jonge, enthousiaste uitbaters in een sfeervolle zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid