facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Keukentje

't Keukentje

Geschiedenis

In restaurant ’t Keukentje is het telkens heerlijk genieten in een uiterst charmant en romantisch kader. De keuken is traditioneel Frans-Belgisch en erg gevarieerd.
Alle gerechten worden bovendien bereid met dagverse producten en aangeboden aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Op onze wijnkaart prijken hoofdzakelijk Franse en Italiaanse topwijnen die perfect passen bij de gepresenteerde gerechten.
Bij zomerse temperaturen is het ook aangenaam vertoeven op ons terras vooraan de zaak, ver weg van alle drukte aangezien ’t Keukentje zich in een doodlopende straat bevindt. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid voor het restaurant.
Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen.

Adres: Pontstraat 6, 9831 Deurle
Telefoonnummer: 32093714045
Stad: Deurle
Route: Pontstraat 6
Postcode: 9831



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Deurle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Keukentje 't Keukentje 4 meter Super bediening en altijd zeer lekker.
Boldershof Deurle Boldershof Deurle 847 meter Eenvoudig klein hotel met de authentieke sfeer van een oude herberg , gelegen in een ...
Recensies
Steak tartaar is bijzonder lekker, hoewel het even wennen is wanneer hij wordt opgediend: een bord met enkel de steak tartaar er op, geen dressing, niets.Eten: 4/5
Top restaurant! Altijd tot in de puntjes verzorgd, kraakvers en smaken zijn perfect. Een kok die nog passie heeft voor zijn werk, zo zijn er tegenwoordig te weinig.Eten: 5/5
Altijd lekker en vers, vriendelijke bediening. Meer hoeft het niet te zijn.Eten: 5/5
Al lang geleden dat ik echte béarnaise gekregen heb in een restaurant.Bedankt Zeer goede wijn. Zeker een zaak om terug te komen.Eten: 5/5
Véél te duur voor hetgeen je krijgt op je bord, filet pur op de kaart maar gewone steak op je bord, steak tartaar trekt op niets en méér dan 4€voor een klein potje koffie met een koekje.
Tijdens een fietstochtje iets gedronken op het terras. Vriendelijke bediening Schrokken wel even van de prijs die we hebben betaald.
Heel eenvoudige brasserie maar met een prijsniveau als dat van éénsterre Restaurant ongeveer maar dat niveau bijlange niet benadert understatement. Kort en bondig veel te veel geld voor hetgeen het maar was, een afrader!
Echt lekker en vers eten met een toffe atmosfeer en staff. Ik kom er zeker nog veel eten! Jonge mensen met veel passie en oog voor detail maakt 't Keukentje echt top. Wees wel rap, reserveren is een must, vooral in de weekends.
Beste vriendelijke ontvangt, kaal intérieur kwaliteit OK ,prijs overdreven.
Eerste keer dat we hier kwamen. Heeeellll lekker maar .... prijzig. Ook hier merk je dat corona de prijzen omhoog joeg. Op de website staan geen prijzen vermeld. Bewust ????
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid