facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Kapiteintje

T Kapiteintje

Info

Welkom bij het Kapiteintje in Kalken! Uw speciaalzaak voor verse vis en lekkere koude en warme gerechten. Tijdig bestellen,wij leveren ook aan huis.



"Wij hebben dagelijks lekkere dagschotels en een verse vis aanbod. Daarnaast kan u heerlijke gerechten bestellen een aantal dagen op voorhand om af te halen. Wij verzorgen graag uw feestschotel zowel met vis als vlees bereid. Wekelijks vers bereide paling. Niet vergeten : op voorhand bestellen , zo staat alles netjes klaar voor afhaling."
Adres: Provinciebaan 98, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093678474
Stad: Kalken
Route: Provinciebaan 98
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Laarne, Koud buffet Wetteren
Recensies
Niet echt vriendelijk , gerookte heilbot waterachtig en geen smaak diepvries product ,vissalade platte mousse geen stukjes in ,geen eitje geen garnaaltje niks van smaak . vispannetje veel vis wel maar geen smaak in de saus en de vis was droog . Sorry nooit meer
Ongelofelijk vriendelijke mensen, geweldig lekker eten. Top service!! Mijn schoonzus dankt u. ;
Voor de 1ste maal op aanraden besteld voor het eindejaar. Mooie grote porties, heel verse vis en vlees. Enkel jammer van de pesto die onder de rundscarpaccio lag, was totaal overbodig.
Heel tevreden over tkapeteintje
Mooie viswinkel , alles vers en goed verzorgd. Goede en vlugge bediening. Ook zeer goede traiteurdienst, veel keuze, diverse warme en koude schotels. Top !! Genoeg parking. Goed gelegen op de provinciebaan, grote baan naar Wetteren. Zeker een aanrader !!!
Vlees vischotels afgehaald waren overheerlijk
Schitterende kaasschotel door 't Kapiteintje! Veel te veel, veel te lekker.
In de ruime omgeving gekend voor uitstekende kwaliteit. Zeer ruim aanbod feestschotels voor de feestdagen of op bestelling voor eigen feestjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid