facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Jachthuis

T Jachthuis

Info

T jachthuis te poppel, gezelligheid, heerlijk eten, feesten en partyen, live muziek op zijn tijd!
Fiets route en oplaadpunt, mooi terras!

Adres: Tulderheyde 24, 2382 Ravels
Telefoonnummer: 014659375
Stad: Poppel
Route: Tulderheyde 24
Postcode: 2382


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 02:00
Dinsdag: 11:00 - 02:00
Woensdag: 11:00 - 02:00
Donderdag: 11:00 - 02:00
Vrijdag: 11:00 - 02:00
Zaterdag: 11:00 - 02:00
Zondag: 10:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Café in Poppel, Vakantiehuis Poppel, Take away Poppel, Barabas Poppel, Feestzaal Poppel, Zwembad Poppel, Camping Poppel België, Tulderwandeling Poppel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Biertuin De Biertuin 3 km Een tijdje geleden hier bij toeval geweest. Leuke gemoedelijke plek om lekker van een...
T Moontje T Moontje 3 km Heel lekkere ijsjes en coupes, vriendelijke bediening en zeer goed van prijs! Het eni...
De Nieuwe Burcht De Nieuwe Burcht 4 km Heel lekkere gevarieerde gerechten en heel gevulde borden! Een echte aanrader!
Mieke Pap Mieke Pap 4 km Tijdens onze fietstocht gestopt voor een lunch: gezellig terras buiten, dadelijk geho...
Recensies
Vanmiddag een tussenstop gemaakt tijdens onze fietstocht om een kop thee te drinken. Op een bord werd reclame gemaakt voor een Brusselse wafel met aardbeien en slagroom. Begin april al aardbeien? Onze nieuwsgierigheid overwon. Het was heerlijk, kunnen we aanbevelen! Complimenten aan de uitbater voor zijn vriendelijke bediening!
Gisteren met mijn gezin een ijsje gegeten bij het Jachthuis. Iedereen nam een ijskoffie. Koffie met ijs erin en slagroom. Niet verkeerd maar ook niet bijzonder. Toen ik ging afrekenen schrok ik best wel. 51 euro voor 6 van deze ijsjes. Mij zie je hier niet meer. Ondanks de mooie lokatie en de leuke speeltuin vind ik dit toch echt wel een belachelijke prijs.
Een gezellig terras in een groene omgeving. De bediening is vriendelijk. Het eten is echter niet lekker, het is niet vers bereid, de saus komt uit een zakje. De prijs was hoog voor zo'n maaltijd. Vegetarische menuopties: Er zijn hier niet veel vegetarische opties. Alleen patat met kaaskroketten of groenteburgers.
Fantastische sfeer, het eten was heerlijk en betaalbaar en de service was redelijk snel. De eigenaren waren ook heel aardig.Eten: 5/5
Mooie locatie vriendelijke bediening en de scampie,s in look waren heerlijk en de boerensnietsel was ook prima alleen was de vakenshaas sate zwaar aangebrand zowel het vlees als de sate saus we kregen er een vlinke schaal friet bij maar dan weer zo oerhollands gierig met de majo. Parkeerplek in de buurt van het restaurant is er eigenlijk niet.
Heerlijk geluncht in mooie bosrijke omgeving op het terras en vriendelijke bediening!
Een ideale tussenstop na een lange tocht langs zanderige GR-wandelwegen :Service: 5/5
Hebben hier op 8-8 op het terras m. 4 pers. heerlijke mosselen gegeten met Brusselse wafels toe. Alles goed verzorgd, en attente service. We wonen zeker 160km weg maar dit is een adresje om te onthouden.
Is een paar honderd meter verwijderd van de camping. Heel vriendelijke bediening en we waren welkom met onze hond. Lekker gegeten aan een democratische prijs. Was ook een heel grote portie.
Vooral de Brusselse wafel met aardbeien en slagroom is super!Aanbevolen gerechtenBrusselse Wafel Met Aardbeien En Slagroom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid