facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Hoveniersbedrijf

't Hoveniersbedrijf

Info

zwemvijvers, kunstgras, tuinmaterialen en brievenbussen, grondwerken, tuinaanleg...

Geschiedenis

’t Hoveniersbedrijf Herk-de-Stad is al meer dan 30 jaar een vaste waarde als het om tuinen gaat.

Oprichter Henri Vanvoorden, van opleiding tuin- en landschapsarchitect, stichtte in 1982 zijn eigen zaak in tuinaanleg. Gaandeweg heeft hij zijn zaak uitgebouwd en uitgebreid met een tuincentrum.

In 2010 voegde ook de volgende generatie, zoon Maarten Vanvoorden, zich bij het team en sinds komt de nadruk binnen tuinaanleg steeds meer te liggen op zwemvijverbouw.

Vandaag kan je bij ’t Hoveniersbedrijf dan ook terecht met al je tuinwensen. Of het nu gaat om een nieuwe brievenbus, bodembedekkers voor in de tuin of de aanleg van je eigen droomtuin, bij ’t Hoveniersbedrijf zit je goed.

Je kan ook steeds in de decoratieafdeling terecht voor de leukste geschenken of een mooi bloemetje voor in huis.

"'t Hoveniersbedrijf, van ontwerp tot realisatie in eigen huis!"

Adres: Steenweg 109, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 013552244
Stad: Herk-de-Stad
Route: Steenweg 109
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Boomschors Herk de-Stad, Hovenier betekenis, Hoveniersbedrijf in de buurt, Hof-Shop, Zwemplus, Tuinonderhoud, Tuincentrum SAFFRAANBERG, Boomschors Zonhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lumen bvba tuinaaleg-onderhoud Lumen bvba tuinaaleg-onderhoud 3 km Goeie service, snel geholpen.
Recensies
Onze verhardingen en tuin werden een aantal jaren geleden aangelegd door 't Hoveniersbedrijf Herk-de-Stad. Heel professioneel gedaan, een super team! Ook de opvolging nadien zeer correct en vlot. Bedankt mannen! Jullie zijn een aanrader!
Absoluut top-team zwembadbouw: gedreven, technisch onderlegd, komen afspraken na. Lang gezocht naar een goede zwembadbouwer die de problemen met ons bestaand binnenzwembad wilden aanpakken. Maarten, Alexander en het Zwem+ team namen de uitdaging aan en losten alle problemen op. Op zoek naar een goeie zwembadbouwer voor je eigen zwembad? Aarzel niet! Je bent hier aan het goeie adres...
Één van de grootste amateurs die ik ooit heb gezien.Ik had champost besteld bij hun en deze werd gewoon op de totaal verkeerde plaats geleverd.een sleepspoor van champost van 50 meter lang tot bij de buren in het hoge gras.Probeer dat daar maar eens uit te krijgen.Deze mensen hebben gewoon het verstand niet en zijn totaal onbekwaam.In mijn ogen een dikke NUL!!!Dus speciaal voor deze mensen
Zelfs in deze moeilijke tijden geweldige service. 's avonds een bestelling boomschors geplaatst,' s morgens al om 8 uur geleverd! In een woord: TOP!
Communicatie via mail liep ENORM vlot en duidelijk. 's Avonds betaald, dag erop schors geleverd. Perfecte service. Bedankt!
Zeer ruime keuze en vlotte, vriendelijke bediening. Duidelijke en correcte uitleg. Prima service !
Het Hoveniersbedrijf heeft onze tuin aangelegd, inclusief klinkerwerken en afsluiting. Super tevreden met het resultaat en service. Ze hebben oog voor detail! Een aanrader!
Zeer aan te raden , mooi en professioneel!
Goede prijzen. Alleen spijtig dat je door de week een afspraak moet maken om iets af te halen.
Vriendelijke mensen en vooral véél keuze als je op zoek bent naar een brievenbus of planten voor de tuin.Ook grote keuze in klinkers of keien enz‍.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid