facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Hommelhof

't Hommelhof

Geschiedenis

Lyrische ontboezemingen van tal van schrijvende medemensen, die hier lafenis vonden voor ziel en lichaam, bezorgden 't Hommelhof tot ver buiten de provinciegrenzen, een reputatie van eik. Gastronomie met streekbier in de hoofdrol, bezorgden Chef Stefaan dan weer een plekje tussen de grootmeesters van het fornuis. Dat hoeft niet echt te verwonderen als je weet dat hij na een opleiding aan hotelschool Ter Duinen de kneepjes van het vak kreeg aangereikt door het kruim van de casserole (o.a. Marc Paesbrugghe), in binnen- en buitenland. Tal van creaties vinden hun weg naar de tafel van de rechtgeaarde levensgenieter die 't Hommelhof niet langer ziet als een halte onderweg maar simpelweg als ”the place to be”.
Tot binnenkort,
Stefaan en Simon

Adres: Watouplein 17, 8978 Watou, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057388024
eb.fohlemmoh@ofni
Stad: Watou
Route: Watouplein 17
Postcode: 8978


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Dinsdag: 12:00 - 14:30
Zaterdag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: hommelhof watou openingsuren, een huis tussen dag en morgen watou, de paterstafel watou, het ovenhuis watou, restaurants watou, restaurant watouplein, t hommelhof watou plein 17 8978, restaurant poperinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Terminus Restaurant Terminus 5 km Op vrijdag 13 januari 2023 verwend geweest met een groepje Sommelier-conseils bij Ter...
Recensies
Wat een teleurstelling! Wij gingen binnen voor een koffie met gebak. We kregen geen kaart, maar de keuzes mondeling. We bestelden een koffie met de taart van de dag bresiliennetaart en een appel strudel. De koffie kregen we snel, op de taart moesten we een half uur wachten. Bij navraag of ze het niet vergeten waren: “ze zijn er mee bezig”. Eens we het kregen, bleek waarom, de bresiliennetaart was nog niet helemaal ontdooid en ook gewoon niet lekker ik heb zelfs een deel laten staan!. De appel strudel ook allesbehalve bijzonder. De rekening, die mocht er wel zijn… €25 voor koffie met slecht gebak en slechte service.
Één keer maar geen twee keer. De gerechten zijn veel te duur voor hetgeen je krijgt. Je moet zelf achter het bijhorend slaatje vragen. Vispannetjes is een diep bord vol saus met droge vis. De puree zijn opgewarmde diepvriesvlokken. De bediening is door jobstudentes die nauwelijks weten wat ze moeten doen omdat er geen begeleiding is. Muziek staat door een venster te kwelen met constant reclame tussen. De gastronomische keuken van Stefaan en het legendarische bierrestaurant is met hem verdwenen. Bij de tafeltjes rond ons hoorde ik dezelfde klachten. Onpersoonlijk, ongezellig, overprijst en amateuristisch. Er zijn veel betere horecazaken op markt van Watou. Mij zien ze er niet meer terug. Benieuwd of ze na de zomer zullen overleven als de dagjestoeristen verdwenen zijn.
Voor een culinaire bier-ervaring moet je niet in 't Hommelhof zijn. Met enkele vrienden 10 personen zijn we de menu gaan eten in deze zaak. Heerlijk gegeten maar de naam bierrestaurant niet waardig. Geen aangepaste bieren en wanneer je er naar vraagt weet men niet meteen welk bier het beste zou passen. Niet meteen de beste ervaring als bierliefhebber. De chef is vriendelijk en laat zich meermaals aan tafel zien. Maar ik zou hem aanraden om zich iets meer toe te leggen om de foodpairing. In de nabije toekomst zal ik niet meer langsgaan. Hopelijk brengt de toekomst meer nieuwigheden.
Gezellig en super lekker gegeten. We waren met een grote groep en werden hartelijk ontvangen. Vegetarische menuopties: Verschillende gerechtjes aanwezig Kindvriendelijkheid: De kinderen kregen een extra verassing, zo lief.
Lekker gegeten. Prijs-kwaliteit van het eten zeker correct. Drankprijzen zoals zo vaak aan de hoge kant. Bediening hoofdzakelijk erg vriendelijk, zowel de hardwerkende jonkies als de chef die later ook nog kwam groeten. Vaste obers hadden echter duidelijk geen voorkeur voor kunstminnend langharig tuig. ons bezoek was als afsluiter van een namiddagje Watou. We waren eerder casual gekleed. Het werd op den duur zelfs lachwekkend hoe we telkens genegeerd werden. Tot grote hilariteit van ons en onze fijne Nederlandse buren die wél in de watten werden gelegd. Ik raad een bezoek zeker aan hou plaats voor de sabayon! maar kleed u deftig, het scheelt...
Gezellig en sfeervol restaurant. Wij waren met een groep van 28 en hebben er het brouwersmenu genomen. Met hop scheuten. Prijs kwaliteit top. Vriendelijke bediening.
Super lekker eten en bediening die al even vriendelijk is, enkel jammer dat het zo ver rijden is anders zaten we er nog vaker. Ik ben geen tomaten fan maar heb men bordje uitgelekt, het hammetje is mijn old time favourite. Heb ook de poperingse delicatesse, Mazarinetaart, hier gegeten.
Wat heb ik hier lekker gegeten.. vlotte en vriendelijke bediening..eten is top.. heel proper. Ik ga er met plezier nog eens terug.
Absoluut lekker en gezellig restaurantje in centrum Watou. Een must visit wanneer je in de streek bent. Bediening vriendelijk en professioneel, inrichting gezellig, eten super lekker. Aanrader dus.
Telkens weer lekkere gerechten, vriendelijke bediening en een gezellige omgeving. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid