facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Hof Van De Hemel

't Hof Van De Hemel

Info

Bierrestaurant gelegen in het 2de oudste huis van Veurne. Kom onze stoofvlees, verse zeetongjes of karnemelkstampers proeven. Meer dan 100 bieren !

Adres: Noordstraat 13 , Veurne 8630, BE
Telefoonnummer: 0474 88 46 84
Stad: Veurne
Route: Noordstraat 13
Postcode: 8630


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-21:00
Woensdag: 09:30-21:00
Donderdag: 10:30-21:00
Vrijdag: 10:30-21:00
Zaterdag: 10:30-21:30


op zoek naar gerelateerd: t hof van de hemel openingstijden, restaurant lowie veurne, hof van de hemel veurne openingsuren, de plakker veurne, t hof van de hemel bierrestaurant veurne, de oogappel veurne, mozaiek veurne, het torentje veurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Feestzaal De Landman Cafe Feestzaal De Landman 5 km Zalige café. De tijd bleef er stille staan maar ging ook mee. Rustplaats voor vaste b...
Recensies
Zeer gezellig terras achteraan, veel keuze uit biertjes en een heel professionele uitleg. Het eten was ook top. Wij namen het stoofvlees en was zeer lekker. Goede grote portie. we waren ook gefascineerd door het keramiek die er stond en tevens allemaal gemaakt wordt door Lode en je kan kopen. Jullie zijn 2 toppers. We keren zeker nog eens terug :-
Leuke, smakelijke ontdekking. Veeeeel bijzondere bieren, redelijke menukeuze maar bovenal, kwaliteit, deskundige uitleg, sympathiek, prijswaardig en bijzondere locatie. TOP.
Supervriendelijk en warme mensen! Altijd met een lach en enthousiasme ontvangen. Men kan genieten van heel lekker eten en topbieren met enorm veel keuze! in een prachtig decor. Een aanrader!Eten: 5/5
Hier geweest op aanraden van vrienden. Echt vlij dat we geweest zijn. Super vriendelijke bediening zeer uitgebreide bierkaart. Menukaart niet kilometers lang, maar dat hoeft ook niet. 1 van de specialiteiten is de d bouillabaisse van Noordzee vis. Topsuper lekker. Maar..... Neem geen voorgerecht als je die neemt. Is meer dan genoeg. Een toppertje. Als we nog eens in de buurt van Veurne zijn ga we zeker nog eens langs voor de andere specialiteit stoverij of vol au vent. Ben je in veurne... Twijfel niet.
Heel leuk en origineel concept in het hartje van Veurne. Echt iets voor de typische Belgische bourgondiër! Dit restaurant biedt zijn gerechten aan met aangepaste bieren ipv aangepaste wijnen. Elk biertje wordt op een vakkundige manier toegelicht. Hier weten ze echt waarover ze praten. Ik was aangenaam verrast van zowel de smaken als het aanbod!
Concept klopt. Mooi ingericht biercafe/Restaurant. Gelegen in een zijstraat van de markt. Uitgebreide bierkaart, met zelfs bieren die hebben gelegen. Restaurant kaart niet kunnen ervaren, kwamen met fiets elders van tafel. Inrichting past in het geheel. Een aanrader.
Mooi en gezellig Café. De bediening erg snel, het menu friet stoofvlees erg aan de prijs €23,50. En een kat die graag door de voordeur naar buiten wil. Jammer.
Lekker gegeten en méér dan voldoende keuze in speciale bieren. Vriendelijke bediening.
Super vriendelijk personeel en overheerlijke maaltijden! Een aanrader is het stoofvlees! De beste die ik ooit gegeten heb! Voor de warmere periodes zijn de salades ook een lekker alternatief : .
Gezellig terras achteraan en vriendelijke bediening. Heerlijke bouillabaisse gegeten. Boordevol vis! Zeer grote portie! Ruime keuze aan speciale bieren. Leuke, nieuwe suggesties! Uitgebreide uitleg gekregen! Grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid