facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T Hoeksken

"Restauration rapide"
Adres: Kerkstr. 2 , Londerzeel 1840, BE
Telefoonnummer: 052 82 90 41
Stad: Londerzeel
Route: Kerkstr. 2
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: wandelclub t hoeksken, driedaagse wuitensmarsen, frituur 't hoeksken lokeren, glazendorptocht, cafe t hoeksken mere, wuitensmarsen 2017, frituur t hoekske appels, frituur t hoekske bredene
Recensies
Eten is goed maar een uur en 45min gewacht op een bestelling die geplaatst is om 20:00. Na bellen altijd hetzelfde excuus dat ze ‘net vertrokken’ waren. Niet de eerste keer. Als men er van op de hoogte is dat er meer dan 1 uur later geleverd wordt dan beloofd mag er zeker iets extra geleverd worden.
Prijs/kwaliteit heel goed. Één van de betere pittazaken regio Londerzeel,Willebroek,Meise. Al jaren vaste klant. Snelle service zowel in de zaak als online. Je kan ook via de website bestellen = goedkoper dan takeaway.
Bij binnenkomst werd er al over ons geroddeld. Door een miscommunicatie maakte de beste man 5 gerechten, echter waren wij met een groep van 4, er ging geen belletje rinkelen. Toen wij dit gerecht terugbrachten, ging de uitbater met ons in gesprek en wilde hij het eten eigenlijk niet terug aannemen. Belachelijk! Eten was verder wel lekker.
Eten valt goed mee, maar service is alles behalve goed. 2 uur wachten op eten en onverstaanbaar aan de telefoon + heel brut.Eten: 4/5
Eerste en laatste keer Als je gaat sluiten, vertel het de klant en neem ze niet mee naar binnen voor een koude durum zonder friet en de volle prijs. Ik raad deze plek absoluut niet aan.
Absolute afrader! Kapsalon kip zonder kool en ajuin en tomaat gevraagd! 3x gevraag en 3x bevestigd dat het effectie zo was. Bij thuiskomst was er alleen maar een kool en ajuin in!
Op doorreis van Charleroi naar Rotterdam hier even gestopt voor een stevige avondmaaltijd. Heerlijke kapsalon met verse groenten.
Heel lekkere frieten. En voor de prijs krijg je echt goede kwaliteit. Enig nadeel, ze aanvaarden enkel cash. Dacht dat men sinds de zomer overal mobiel, contactloos of met bancontact moest kunnen betalen. Er is gelukkig een bancontact automaat op 50 m stappen. Zeker een aanrader voor het eten Eten: 4/5
Pffff, er zijn er veel beter. Laaaang w88 op levering en niet de vriendelijkste. Ik ga er niet meer ‍
2u30 wachten, om dan annulatie te krijgen van de bestelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid