facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Hemels ijsje

't Hemels ijsje

Info

Ambachtelijk bereid roomijs zoals het moet zijn.
Met eerbied voor het vak, respect voor de klant en liefde voor ons product: ijs!

Geschiedenis

Ambachtelijk roomijs en handgemaakte ijstaarten



"Ambachtelijk schepijs uit eigen keuken.Handgemaakte ijstaarten, verse wafels en pannenkoeken, diverse snacks en zoetigheden."
Adres: Heide 8, 2235 Westmeerbeek, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0476/338287
Stad: Westmeerbeek
Route: Heide 8
Postcode: 2235


Recensies
Heerlijk genieten hier en vriendelijk personeel. Ook geduld met kinderen
Zonder ijsje weer vertrokken na onvriendelijkheid van de eigenaar naar mijn moeder toe op het terras gisteren. Ze besliste niet snel genoeg, begreep niet snel genoeg wat hij bedoelde en kreeg bovendien onder haar voeten de volledige pagina uitleg over de ijscoupes niet gelezen te hebben. Klantvriendelijkheid vér zoek. Mijn kids onder de indruk want de ijszaak is vlakbij maar hier komen we niet meer. Lekker ijs, maar neem je leesbril mee en zorg dat je meteen weet wat je wil!
Prachtige omgeving om te genieten van een werkelijk hemels dessertje of lekkere snack. Bovendien is alles verzorgd gepresenteerd, let ook op de knappe schaaltjes waarin het ijs wordt geserveerd. Zelfs de details voor de kinderbediening zijn niet vergeten! Een aanrader! Enkel de parking is wat moeilijk en krap. Maar wij komen dan ook met de fiets als het kan.
Zondag proberen willen een ijsje gaan te eten met vrienden. Buiten op terras meer dan half uur staan wachten voor bestelling. Toen werden we het wachten wel moe. Hopelijk worden we in de echte hemel later beter bediend.
Heerlijke ijscoupe gegeten. Lekkere koffie gedronken. En heel veel keuze qua coupe's. Zeker de moeite waard we gaan zeker nog eens terug gaan.
Heel vriendelijke bediening en lekker eten o.a. de wafels , ook de pannenkoeken, enz....een aanrader
Vriendelijke bediening en zeer lekkere pannenkoeken en appeltaart. Wij komen zeker terug! Echt een aanrader
Ambachtelijke pannenkoeken, ijs, mega brusselse wafels. Zeer goeie kwaliteit. Vriendelijke persoonlijke bediening door de eigenaars.
Top! we rijden met plezier 20 minuten om een ijsje te gaan eten!
Lekker ijs wel nog te weinig plaats om te zitten maar hier komt verandering in heb ik horen zeggen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid