facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Heilig Huizeken

't Heilig Huizeken
Adres: Slingerstraat 13 , Drongen 9031, BE
Telefoonnummer: 09 236 17 93
Stad: Drongen
Route: Slingerstraat 13
Postcode: 9031



op zoek naar gerelateerd: Heilig Huizeken te koop, Heilig Huizeken Antwerpen, Restaurant Drongen
Recensies
Ik wou heel graag met men vriendin op terras gaan zitten iets drinken en pannenkoek eten voor de rust en stilte en voor het mooie uitzicht bij jullie ,maar dan wist ik nog niet dat het al 2 jaar een restaurant geworden was! Ik en mijn vriendin zijn heel erg op een onbeleefde manier buiten gestuurd en gekeken of wij daar niet thuis hoorden. Jullie personeel is respectloos en heel erg ombeleefd . Ik Dank u voor het hartelijke ontvangst. Hier kom ik zelf niet eten !!!!
We hadden voor een groepje van 10-tal personen ruim op voorhand gereserveerd. De menu was reeds op voorhand duidelijk doorgegeven zelfs de keuzes binnen de menu, maar alles bleek al van bij de aperitief een "verrassing te zijn. De aperitief had mooie naam maar bleek gewoon kirr te zijn. Het hapje was zeer miniem. De soep brocollisoep was blijkbaar ook niet voorzien en kregen we in een potje v hotelporselein, soep niet eens "afgewerkt", alsof ze dit nog rap moesten samen rapen. Het eten viel wel nog mee 7/10, dessert 6/10. We voelden ons echter net alsof we in een refter zaten. De bediening van de dame met de baby bleek nogal seurieus tegen haar zin te zijn. Dus voor vriendelijkheid, klantvriendelijkheid, sfeer en gezelligheid ...3/10. Ik kom er nochtans ook al jaaaaaaaaaren af en toe, maar zal ook tot het verleden behoren vanaf nu !!! En idd je kan er niet meer terecht voor een gezellige babbel met een koffie of wijntje. Concept is gewijzigd naar meer opbrengst per stoel. Gelukkig ligt het restaurant op een idyllische plaats zodat het steeds nog nieuwe klanten kan verwerven, want zou anders zijn deuren mogen sluiten! Keuze genoeg van betere locaties, zelfs dicht in de buurt !
Heel mooi terras aan de Leie. Verwacht de gewone bistro-keuken qua eten. Alles kan wel een kleine opfrisbeurt hebben. Spijtig dat spaghetti of een croque-monsieur ontbreken op de kaart. Voor de rest erg democratische prijzen. Parkeren is er geen probleem. Maar je kan er ook leuk met de fiets of kleine bood naartoe.
We moesten meer dan 5 minuten wachten vooraleer we een tafel kregen toegewezen. De bediening was erbarmelijk : 2 jonge meisjes die geen woord Nederlands spraken. Het hapje bij de aperitief was enkel een half kerstomaatje en 1 rivierkreeftje !! De frieten waren niet vers. Bij onze mosselen die waren wel lekker moesten we zelf naar een glas wijn vragen. De uitbater zelf was totaal onvriendelijk. Lachen kon hij niet. Enkel toen we de rekening hadden betaald, glimlachte hij ! Weer een ervaring rijker, maar hier keren we niet meer terug ! Jammer, want de locatie is nochtans super !!
Was aangenaam zitten.Mooi uitzicht en lekker in de schaduw met dit mooie weer. Eten was goed voor mij geen opmerkingen. Tip: juist opletten om uw klanten kort na het binnenkomen niet te vergeten. Het is niet leuk om het zelf te vragen wanneer we een Aperitief kunnen bestellen en het eten.
Met 6 personen wilden we iets klein eten en drinken. We werden afgesnauwd dat de keuken gesloten was. Als we vroegen of we dan iets mochten drinken werd er op onvriendelijke manier gezegd dat dit een restaurant was. ALS dit inderdaad het geval is dan haal de naam brasserie weg uit uw reclame!! Nog nooit zo onvriendelijk weggestuurd geweest!!
Ik heb op vrijdag 9 mei de begrafenis bijgewoond van mijn papa, nauwelijks 69 jaar oud. Ik hoor u al zeggen: ik ken die mens niet en wat heeft ’t Heilig Huizeken daarmee te maken. Ik zal het u vertellen en tegelijk uw geheugen wat opfrissen. Uw restaurant was hem goed bekend: hij woonde met mama op slechts een paar honderd meter van u vandaan. Ze kwamen af en toe bij u eten en liepen bij hun morgenjogging op het jaagpad langs de Leie bijna dagelijks bij u voorbij. Papa werd eind vorig jaar ernstig ziek en sinds Nieuwjaar wist hij dat het einde snel en onherroepelijk naderde. Hij moest zich echter tevreden stellen met de kleinste dingen. Zo wou hij op 9 maart, een mooie zonnige voorjaarsdag, een mogelijk laatste wandeling maken langs zijn vertrouwde jaagpad, hij in een rolstoel, omringd door 5 naaste familieleden. Op het terras van ’t Heilig Huizeken zaten klanten bij een koffie of een biertje te genieten van de zon. Het was zijn suggestie nog een laatste? keer samen iets te nuttigen op uw terras. Er was een tafel vrij. Dat was echter buiten uw tussenkomst gerekend: de toegang werd hen geweigerd. Te veel gedoe met een rolstoel en te hinderlijk voor de bediening. Binnen waren ze al evenmin welkom alhoewel meerdere tafels beschikbaar waren. Kunt u zich voorstellen hoe François en zijn familie zich hebben gevoeld? Hij in elk geval was er het hart van in. Zelf heb ik geen woorden voor een dergelijke houding. Nog dit: zelfs mocht dit een simpele straatveger overkomen in plaats van de vooraanstaande persoon die papa was, dan nog zou ik uw houding schandalig vinden. Mama is u een overlijdensbericht komen brengen, met een brief waarin hun wedervaren van 9 maart in herinnering werd gebracht. Ze kreeg op de brief geen enkele reactie. We staan versteld. Wat mezelf betreft schrijf ik u deze brief als klant die in uw mailbestand zit. Of beter, als ex-klant, want u kunt me schrappen uit uw bestand. Ik ga in de toekomst wel naar restaurants die meer respect voor hun klanten vertonen.
Heel lekkere paling in room gegeten op terras met schitterend uitzicht op de Leie. Dekentjes voorradig als het wat frisser werd. Bediening is eerder aan de slome kant. Vooral afruimen stond niet in het woordenboek.
Lekker gegeten. 18 maart 2018 was restaurant voor de laatste keer geopend onder de huidige uitbaters. Zij zetten hun werk verder in Munte restaurant Oud Munte.
Super vriendelijke mensen, lekker eten, nog leuker uitzicht vanaf het terras. Tip, huur een bootje in Gent, vaar de Leie af en meer aan aan de kade van het restaurant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid