facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T GullegemsFrietje

T GullegemsFrietje

Info

Hier wordt gewerkt met eigen bereidingen samen met geselecteerde snacks en super aardappelen om lekkere verse frietjes te bakken! Kom en geniet topservice!

Adres: Kerkstraat 1, 8560 Gullegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0497557007
Stad: Gullegem
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Frietjes bestellen Gullegem, De Vlasser, Driemasten Gullegem, Frituur Wevelgem, Amigo's Gullegem, Frituur De Vlasser, T Bankske Gullegem, Frituur Heule
Recensies
Ik vroeg een klein frietje en ben geschrokken van de royale portie. De vleesjes waren ook perfect Heel lekker en honger hadden we niet meer.Eten: 5/5
Telkens als wij grote bestellingen plaatsen missen er altijd wel sausjes. Voor de rest, vriendelijk personeel, bicky Marie is wel echt een aanrader!
Veggie bitterballen gevraagd maar soort van saaie groentebal gekregen. Enkel voor fans van zeer dunne frieten en helft van pak waren niet meer dan 1,5cm lang, nog niet meegemaakt, ondermaatse pattate sorry!
Jonge vriendelijke ondernemers. Hier kan je stoofvlees van varkenswangetjes krijgen ik weet niet of dit altijd zo is.. best bevragen. Wij waren ook zeer tevreden toen ze met hun mobiele frituur ter plaatse kwamen op ons straatfeest. Mooie formules voor groepen.
Heel lekkere frietjes en vlees. Hebben ook eens andere hamburgers, wat wel leuk is.. De beste burger bij hen is de Gullegemse Bicky, met een lekker sausje. Daarnaast een heerlijke Bicky fish.
Lekker, krokant en smaakvol! Heel vriendelijke bediening die bovendien snel gaat! Aanrader!
Lekkere frieten, vlotte en vriendelijke bediening !
De frieten waren goed en het vlees was zeker niet slecht. Service was Supersloom! Als je tijd hebt is dit zeker een goeie frituur.
Snelle en vriendelijke bediening, propere frituur met genoeg keuze. Vooral hun eigen bereide "Gullegemse Bicky" was zeker het proberen waard!
Vriendelijke uitbaters en heerlijke frietjes! Genoeg frisse pintjes voor tijdens het wachten. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid