facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Groenhof Vzw

Adres: Cauwenberglei 46, 2243 Pulle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 464 21 44
Stad: Pulle
Route: Cauwenberglei 46
Postcode: 2243



op zoek naar gerelateerd: Boerderijklassen, Groenhof lied, Doe-mee-boerderij liedje, 'T Groenhof Kemmel, Boerderijkamp, Kinderboerderij Zoersel, Boerderijkamp Lier
Recensies
Met het tweede leerjaar een dag op de kinderboerderij, er waren activiteiten de hele dag door en de kinderen hebben enorm genoten. Ze mochten de dieren aaien, voederen, water geven, paardrijden, gocar achtige dingen, een eigen wassen kaars maken. Geweldige ervaring.
Wat een fijne kinderboerderij en voor scholen leuke workshops
Prachtig onderhouden boerderij! Mijn zoontje deed hier een kamp in de grote vakantie. Prima communicatie Ze deden leuke opdrachten, kwamen naar huis met mooie knutselwerkjes
Mooie verzorgde boerderij. Onze zoon heeft er met zijn klas 2 dagen verbleven en heeft zich rot geamuseerd. Top locatie voor kids.
Mooi gelegen en top voor onze kleindochter die er gewwest is met haar school ze was er vol lof van
Enorm propere kinderboerderij met allerlei toffe activiteiten voor de kinderen. Fijn aanbod aan workshops uitgevoerd door vriendelijk en amusant personeel. Alle voorzieningen zijn er, zijn goed uitgerust en goed onderhouden. We hebben met onze groep een toffe dag gehad waar iedereen positief naar terug kijkt. Volgend jaar zijn wij terug van de partij!
Mijn kleindochtertjes 8 jaar hebben er alleszins een heel leuk eerste boerderijkamp meegemaakt. Ze waren heel enthousiast! Het mocht zelfs nog langer dan 5 dagen duren. Pluimpje aan de organisatie!
Dochterlief heeft zich enorm geamuseerd op boerderijklassen. Ze kwam thuis met spannende verhalen over de diertjes en haar creaties zeeplolly, jam.... Dus ondanks dat de zon niet van de partij was een aanrader!
Kei leuke namiddag. Veel gelachen. Super toffe begeleiding. We komen zeker nog eens terug
Toffe activiteiten, nette mooie accomodatie. De kids van onze school hebben genoten. Begeleiding op maat van de kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid