facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Goeleve

't Goeleve

Info

Goed leven? Reken maar! En daarvoor kunt u terecht in Brasserie ’t Goeleve, vlak bij de kerk in het mooie Rillaar.

Adres: Diestsesteenweg 313, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016202250
Stad: Rillaar
Route: Diestsesteenweg 313
Postcode: 3202


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De kiezel De kiezel 1 km Deze keer verdienen ze zelf niet 1 ster. Laatste keer dat we er geweest zijn. Chef ke...
Recensies
Altijd gezellig, lekker eten en heel vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit is echt top!
Een hele leuke locatie om seizoensproducten en lokale producten te eten in een informele sfeer
Met 4 personen gaan eten. Steak, stoofvlees en ribbetjes. Alles was lekker maar de ribben waren echt niet lekker. Verbrand en drooggebakken. Na melding hiervan heeft men wel een kleine portie aangerekend ipv een grote. Wel een mooie geste. Omdat het ook een gewoon café is was het vrij lawaaierig en vond dit met momenten toch storend.
Ik en mijn dochter hadden ribbetjes, we vonden ze écht niet lekker. Mijn mening: haal ze van de kaart als het gegaarde zijn ipv gegrild of gebakken. Ze hadden ook geen smaak. Volgens mij zijn het vacuüm verpakte ribbetjes die je in kokend water klaarmaakt? Meestal zijn we wel tevreden over het eten hier!
Heel vriendelijke ontvangst. Rustige plaats aangewezen terwijl er een feestje was. Super steak gegeten. We gaan nog terug ! . . . . en we zijn terug geweest en met dezelfde smile een heerrrrrrlijke steak gegeten terwijl de vidée schotel van de buur gasten er ook wel lekker uit zag !
Lekker eten voor een schappelijke prijs . Vooral de vol au vent is een aanrader . Ook lekkere steaks alleen de kwaliteit van de bearnaise saus durft nogal eens verschillen van dag tot dag . Helaas wordt de service ondermaats als het druk is zoals we onlangs mochten ondervinden .
Zeer lekker eten vriendelijke bediening enige kleine min puntje is dat het ook echt een cafe dus terwijl je eet drinken ze er ook gewoon een pintje.maar het lekkere eten maak dat ruim goed!
Lekker eten, ruime keuzes en heel vriendelijke bediening! Échte aanrader
Nogmaals bezocht 23 juli '18. Altijd ok, goede kwaliteit voor redelijke prijzen, bediening heeft het soms erg druk maar is wel heel correct en stijlvol. Aanradertje!
Lekker eten en uitstekende bediening! Zeer gezellige zaak en redelijke prijzen! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid