facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Genoegen

Adres: Monseigneur Lambrechtstraat 71, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 0496798500
Stad: Oudenaarde
Route: Monseigneur Lambrechtstraat 71
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Bistro genoegen Welden, 'T Genoegen Welden, T genoegen welden 2022, Restaurant Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Croq’etta Croq’etta 5 km Elke vrijdag in juli & augustus vanaf 14u starten aan Gare-C. Denk aan terras, apero,...
De Mouterij De Mouterij 5 km Super lekker, fijne bediening, mooi en gezellig interieur, heel goede prijs Wij komen...
Recensies
Een heel warm en vriendelijke verwelkoming! Je voelt je onmiddellijk welkom. Het eten was voortreffelijk en met zorg bereid. Niet al te grote porties, perfect voor een normale maaltijd. Een enorme bijdrage hieraan is het gezellige interieur en de prachtig grote tuin. Het enthousiasme van de eigenares maakt dit een zeer toffe ervaring! Ons zien ze hier zeker nog terug! Grtjs van zeer tevreden klanten!
Dit was spijtig genoeg een tegenvaller. Vrij lange wachttijden, vlees was niet al te warm en de ribben vond ik ook vrij droog. Ook het serveren van de ribben op een kleine houten plank vind ik geen toegevoegde waarde hebben, er is amper plaats voor groenten en frieten . Het zal bij één bezoekje blijven.
Zeer warme ontvangst, jonge dynamische mensen, die hun gasten lekker en kwaliteitsvol weten te verwennen! Sympathieke locatie, rustig gelegen, heel gezellige inrichting, mooie tuin met enkele speeltuigen! Prima keuken, zowel voor maaltijd, als tussendoortje of lekkere wafel! Een aanrader...een waar "Genoegen"! Voor ons als groep zeker vatbaar voor herhaling!
Super gezellige locatie voorzien van authentieke elementen, heel lekker gegeten in aangenaam gezelschap en met een topbediening! Ook een echte aanrader voor mensen met kleine kinderen omwille van de afgebakende tuin met trampoline en schommel!
Heel aangename jonge mensen die deze zaak uitbaten. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Versbereide gerechten. Een absolute aanrader voor een gezellig tafelmoment, al dan niet met kinderen erbij. Grote tuin waar je eventueel je aperitiefje kan nuttigen. Ik kom hier zeker nog terug. Succes!!!
Jong sympathiek koppel die hun gasten echt verwennen. Heel vriendelijk ontvangen. Prachtige locatie zowel binnen als buiten! Heel lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!
Super lekker! Zeker een aan rader. Goed van eten, gezellig zitten, top bediening. Doen we zeker nog.
We hebben een fijne avond beleefd met ons personeelsfeest bij Jelke in 't Genoegen ! Groeten van Energy Profit, CY en Luminus !
Prachtige lokatie, heel mooi interieur, bij prachtig weer kan je genieten in de mooie tuin, lekker en goed gegeten, ook de hapjes waren heel goed verzorgd. Heel lieve en vriendelijke jonge uitbaters! Proficiat!!
Culinair heel lekker met een assortiment voor elk wat wils! Dankjewel voor het lekker eten. Groeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid