facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Geel Genot

't Geel Genot
"'t geel genot is een Streekproducten winkel met onze eigen huisgemaakte Ambachtelijke Advocaat in verschillende verrassende smaken zoals * Traditioneel * Amaretto * Limoncello * Chocolade * Cappuccino. Alsook produceren wij onze eigen Limoncello 'Made in Ternat' en de Yellowcello 'Net iets anders'. Bij ons kan u terecht voor alles vanuit de Pajottenland of verdere streekproducten... enkel ambachtelijke Belgische producten!! Ruim assortiment met meer dan 200 verschillende producten seizoensgebonden om van te smullen. Het ideaal geschenk in een mooie verpakking om te geven of uzelf te verwennen!! Breng ons gerust een bezoekje :"
Adres: Gemeentehuisstraat 4 , Ternat 1740, BE
Telefoonnummer: 0485 83 28 37
Stad: Ternat
Route: Gemeentehuisstraat 4
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: Christophe Geel Genot Ternat, Geel genot limoncello, Geschenkmanden Geel, Valentino Ternat, Alpaca Gin, Funky alpaca Gin, Streekproduct advocaat, Originele geschenkmanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Leonidas 230 meter Ook met de huidige uitbaatster nog steeds dezelfde klantvriendelijke bediening.
Recensies
Mooie winkel met allerlei leuke producten. Het meest unieke is hin gamma aan artisanale zelfgemaakte producten zoals hun advocaat, hun limoncello en hun gins. Een echte aanrader voor foodies of voor als je op zoek bent naar een origineel cadeau.
Toffe en lekkere streekprodukten, zeer vriendelijke bediening tof kader..
Zeer mooie vernieuwde winkel, doch nog steeds dezelfde supere kwaliteit. Lokaal en ambachtelijk!
Prachtige nieuwe winkel, supervriendelijke bediening en producten van topkwaliteit! Bedankt voor de mooie geschenkmanden die jullie voor ons hebben samengesteld, de ontvangers waren er heel erg blij mee.
Vriendelijke mensen en perfecte service veel lekkers
Lekkere advocaat met bijzondere smaakcombinaties. Keuze uit een selectie van lekkernijen.
Nieuwe ruimere locatie. Groot assortiment o.a. limoncello, kruidenoliën, zoetigheden etc...
Ik ben altijd blij als ik bij hun kan langs gaan! De ontvangst is altijd hartverwarmend en ontdek er wel altijd iets nieuws! Heel lekkere advocaat en de Crazy Alpaca Gin mag er ook zeker en vast zijn! Echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar iets lekkers of een leuk geschenk voor familie en vrienden! Top hoe jullie de zaken aanpakken.
Heel leuke winkel veel keuze en super vriendelijk doe zo voort
Zeer aangenaam winkel. Verkoopster zeer joviaal en behulpzaam Zeker om terug te gaan. Heel attent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid