facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Forum

't Forum

Geschiedenis

Welkom bij 't Forum in Edegem.

Kom langst en geniet van ons divers aanbod van dagelijks verse gerechten aan democratische prijzen.

Onze zaak heeft een groot terras is gelegen aan een speeltuin. Met goed weer voorzien we een springkasteel, ideaal dus om met je gezin langs te komen!

Open van dinsdag tot zondag van 10:30 tot 23:00



"Bent u op zoek naar een gezellige brasserie? Dan bent u bij ons van T Forum uit Edegem aan het juiste adres! Kom gerust eens langs, schuif aan en geniet van ons heerlijke menu. Of u nu voor lunch of diner komt er is voor iedereen wel wat wils. De altijd enthousiaste zaakvoerders Sanne runt deze zaak. Zoals altijd doen zij er alles aan om iedereen warm te ontvangen en te voorzien van een heerlijke maaltijd met een verfrissend drankje. 't Forum is ook nog eens kindvriendelijk en gezellig. En niet geheel onbelangrijk, er is een ruime parking aan de zaak en u kunt hier gemakkelijk betalen met cash, bank en/of visaWenst u meer informatie, zijn er nog vragen of wilt u reserveren? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!"
Adres: Romeinse Put 97 , Edegem 2650, BE
Telefoonnummer: 03 888 63 68
Stad: Edegem
Route: Romeinse Put 97
Postcode: 2650


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: t forum edegem, t forum edegem openingstijden, t forum tongeren, t forum tongeren telenet, t forum zutendaal, 't forum boom, t forum tongeren open op zondag, schoenwinkels t forum tongeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Millenium Pitta Millenium Pitta 2 km Leuke plaats om te eten met gezellig terras . De pitta is heel lekker , de smaak van ...
Cabanelf Cabanelf 2 km Subliem in alle opzichten! Mijn vrouw en ikzelf gaan regelmatig op restaurant, aan go...
Brasato Brasato 2 km
Tafel 10 Tafel 10 3 km Als golfer in deze prachtige club geniet ik ook van de lekkere dagschotels van Tom en...
Recensies
Onverzorgd terras en helemaal verouderd...gemeente edegem proficiat..!!!!Eten: 1/5
Goede en vriendelijke service en prijs/kwaliteit. Goed voor een snelle hap.
Mooie locatie met speeltuin, maar daar is zowat alles met gezegd. De glazen en borden zijn vuil. En te weinig personeel om alles vlot te laten verlopen. Lang op voorhand correct gereserveerd maar 5 personen hadden geen plaats aan de tafel omdat ze fout hadden gerekend... Jammer dat ze ook de vegetariërs waren vergeten zoals bij de reservering was voorzien.
Een beetje simpel en weinig comfort, kijk uit naar volgende uitbater.Eten: 3/5
Niet meer de frisheid die het geweest is. Onderhoud nodig. Kinderhoek vol met brol en stuk speelgoed. Geen sfeer.
Een café zonder bier bij wijze van spreken. Lang wachten op een bestelling terwijl het vrij rustig is. Nu op vrijdagnamiddag: geen Cola, geen Fanta, geen Icetea en nog tal van andere dranken niet meer te krijgen en dit in de vroege namiddag.
Fijn om eens met de kinderen langs te gaan. Wij hadden het gevoel dat de bediening op het terras niet helemaal vlot liep. We moesten zelf initiatief nemen vooraleer men ons kwam bedienen terwijl het niet erg druk was.
Mijn favoriete plekje om te ontbijten en te dineren! Prijs kwaliteit - - >top! Ook om te werken spendeer ik hier heel wat uurtjes! Top locatie, vriendelijke bediening, lekker eten en dit alles voor een correcte prijs! Goed bezig!
Heel verzorgde mooie en diverse schotels waar ik zonder honger toch goed van heb gegeten. "Lekkere honger" voor iedereen wat wils! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie setting, zeker voor families en gezelschappen met kinderen. Leuke grote speeltuin en ook binnen in het fris en mooi gedecoreerde zaaltje is ook nog een speelhoek voorzien. Dank u aan het lieve personeel om mee op zoek te gaan naar de verloren kaartjes van pokemon! Leuk en aangenaam feestje gehad hier. Dank u mensen van t'Forum, twas tof!!
Gezellig terras met bediening. Was lekker weer en eindelijk tijd om een terras te doen na al het slechte weer. Vriendelijke bediening. Mosselen natuur besteld en scampi met curry en ananas. Daarna nog een koffie. Lekker. Mooie speeltuin waar je de kindjes goed kunt gadeslagen. Echt een zomergevoel moment. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid