facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T Fonteintje

Adres: Fonteintjestraat 30, 3582 Beringen
Telefoonnummer: +3211425606
Stad: Beringen
Route: Fonteintjestraat 30
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Koersel Kapelleke openingsuren, Koersel Kapelleke corona, Toerisme Beringen, Mijnfeesten Beringen, Beringen Kerst, Koersel Kapelleke speeltuin adres, Festival Beringen, Beringen-centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De uitkijktoren De uitkijktoren 2 meter mooie gezellige (seizoens)zaak . Van Allerheiligen tot Pasen gesloten op woensdag en ...
Recensies
Heel mooie wandeling in de natuur 2grote waterplassen ideaal voor de hondjes die kunnen wat afkoelen met warm weer
Veel mooie wandelwegen door de bossen, prachtige houten wandelpaden beven het Veen, grote kind vriendelijke gratis speeltuin, restaurant, uitkijktoren, picnic plaatsen... Zwemvijver achter de speeltuin.
De speeltuin die ik kende is in de positieve zin veranderd. We hebben ons goed uitgeleefd! Leuke speeltuigen voor jong en oud. Er moet alleen terug een cafe komen en het gebouw opfrissen!
Heel erg mooi
Zeer mooi verzorgd. Rustig. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. In de buurt is ook een grote speeltuin. Een leuke uitstap, ook met kinderen. Het fonteintje, Koersel kapelleke is een gekend bedevaartsoord. Het ontstond volgens de legende nadat een verdwaalde man in 1826 op de heide bijna omkwam van de dorst en nadat hij de hulp inriep van de heilige Maria, ontsprong een bron, die er nog steeds is en waarvan je kan drinken. De kapel is ook mooi evenals de 'tuin' met de kruisweg en de grot rocaille.
Omgeving zeer mooi, helaas owv vooroordelen gefouilleerd ed geweest zonder aanleiding. Fijn is anders...
Altijd een bezienswaardigheid als je in de buurt bent , met de fiets of auto, met nu ook een paar 100m voor het kapelleke een buitenbar met retro meubelen en zelfgemaakte houten buitentafels om een natje en een droogje te nuttige .
Niet zo veel te doen je kan gaan zwemmen bij de watersnip, er zijn leuke food trucks in de buurd en en kerkje voor even rust te zoeken.
Mijn heilig veilig plekje ‍
Leuke omgeving,ga er graag wandelen na het werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid