facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Festijn

T Festijn

Info

Van 12/8 t.e.m. 3/9 gesloten.

Geschiedenis

Restaurant enkel open reservatie voor alle gelegenheden van 10 tot 45 personen.



"Heb je goesting in lekkere frietjes?Wij serveren gewoonweg goede frietjes en dat is de lekkerste soort. Het geheim zit 'm in het voorbakken op de perfecte temperatuur en ze daarna de tijd geven om af te koelen.Kom genieten van onze overheerlijke frietjes in onze frituur met airco of het restaurant.Laat je tevens verlekkeren door onze belegde broodjes en broodjes met snack. Heb je graag broodjes geleverd op het werk? Frituur 't Festijn levert jouw bestelling zodat het hele team kan genieten van vers belegde broodjes.In onze mooie eetzaal kan je terecht voor een eenvoudige, doch uitgebreide kaart. Het is de ideale eetgelegenheid voor grote groepen vanaf 10 tot 45 personen.Ideaal dankzij de ruime parkeermogelijkheden."
Adres: Peperstraat 25, 2470 Retie
Telefoonnummer: 014-37.83.60
Stad: Retie
Route: Peperstraat 25
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren het Festijn Retie, Festijn Riemst, Frituur Dessel, Festijn Beerzel, Frituur Oud-Turnhout, De Burcht Retie, 'T Festijn Diksmuide, Frituur De Burcht Retie
Recensies
Je moet lang wachten vooralleer je je bestelling mag doorgeven. De porties frieten zijn veel te groot en je krijgt weinig saus, een friet videe is zeer droog en van die stoofvleessaus die ook niet zo lekker is krijg ik krampen.
Dit was de eerste en meteen ook de allerlaatste keer dat ik daar frieten kom uithalen. Koude boulet was niet te vreten, keihard gewoon. Zelfs onze hond had problemen met het kauwen ervan. De 27€ die ik hier had besteed had ik beter in Frituur de boog uitgegeven! Daar hebben ze tenminste lekkere frietjes!
Gekomen op zondag 13 september met de opening van kermis een paar meters verder, mijn vriend en ik hadden uiteindelijk deze frituur gekozen in plaats van deze die op kermis stond ter plaats; wel ik raad echt persoonlijk deze frituur T'festijn ! 10/10, goeie ploeg, frieten zijn heerlijk, kwaliteit en hoeveelheid zijn aanwezig. Prijzen vallen mee, soft en bier zéér koud zoals het moet. Tot zo, Giuseppe vanuit Sint-Gillis Brussel.
Kom er al jaren als we op vakantie zijn
Goede propere frituur,enorm veel keuze,ook voor de vegetarier. Deze frituur is zeer klantvriendelijk..en bakt zoals u dat wenst...dit is een echte top aanrader
Beste frituur van België mag deze frituur krijgen als titel!!!!! Zeer veel frieten en super lekker. De vleesjes waren ook zeer zalig. De stoverij is zo goed dat als je genoeg hebt gewoon wilt blijven proppen om alles op te krijgen. En dit culinair hoogtepunt is dan nog voor een zeer goedkope prijs.
Heb er net een half uur staan wachten, het duurde 10m voor ik mijn bestelling überhaupt mocht vertellen. En dat zonder een goedendag te zeggen of iets dergelijks. Daarna weer 10 minuten wachten, en dan wordt je opgeroepen om te betalen. Daarna een kwartier gewacht op een simpele bestelling, om vervolgens aan de toog weer opgeroepen worden. Heel raar systeem om 3x naar de toog te gaan, en zeker niet efficiënt. Het tempo is erg matig, en de frieten en snacks worden dikwijls te hard gebakken. De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon slecht naar mijn mening. Blijkbaar is dit de beste frituur van Retie, maar ik heb er toch al een aantal betere gevonden!
Zeer lekkere frietjes en snacks. Ook lekkere huisbereide extra's!
Heel nette zaak, vriendelijk personeel, lekkere friet. Vlotte bediening
Beste frituur van België ongelooflijk lekkere frietjes en vriendelijk tot en met ik raad aan iedereen als jij in u leven wil leukere frietjes proeven gaan eens langs jij zal geen spijt van hebben
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar T Festijn met het openbaar vervoer


Retie Markt 260 meter
380
381
390
391
470
Retie Markt 270 meter
380
381
390
391
470
Retie Pijlstraat 320 meter
470
Retie Pijlstraat 330 meter
470
Retie Hovenstraat 340 meter
380
381
390
391

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid