facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Eusterke

"Van maart tot en met oktober kunnen uw kinderen zich komen vermaken bij ’t Eusterke in Duffel. Wij bieden een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin waar uw kinderen zich uren kunnen vermaken. Wij hebben passende activiteiten en speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Zo kunt u zich een beetje terugtrekken en ook genieten van uw dag. Een dagje uit is natuurlijk niet compleet zonder ijsje, die u gemakkelijk bij onze ijssalon kunt halen. Ook voor feesten en familieaangelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor zowel kleine als grote groepen een passend arrangement leveren, een reservering is dan wel gewenst."
Adres: Euster 69, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 03/4802520
Stad: Duffel
Route: Euster 69
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Duffel, Kerstbomen Duffel, Kerstbomen Euster Duffel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Binnengewoon Binnengewoon 4 km Prachtig gelegen B&B. Kamer met zicht op kaai en jacht. Alle voorzieningen voorha...
Muggenbergpark Muggenbergpark 5 km Leuk park met veel gevogelte, work-outtoestellen en speeltuin. Erg vuil qua afval de ...
Recensies
Top! Ideale uitstap met kleine kinderen; grote speeltuin in zandbak, veel steps en kleine gocarts, buiten speeltuin en grote trampoline, diertjes. Er werden gratis ritjes met de tractor aangeboden.
Superleuke uitstap voor jonge kinderen. Grote trampoline, evenwichtsparcours, ritje met de tractor. Een namiddag vol plezier!
Leuke speeltuin zowel binnen als buiten. Kindjes vonden de tractor rit heel leuk.
Leuke binnenspeeltuin, niet echt de grand chique maar je kan er iets drinken en de kleinste kids amuseren er zich wel
Leuke plaats voor de kleintjes. Onze oudste is 6 en voor hem was het ook nog leuk. Democratische prijzen. Je kan er ook een ritje doen op de tractor bij goed weer. Binnen en buiten speeltuin dus ideaal als het zou gaan regenen.
Superrustige locatie. Enkel geluid van spelende kinderen.Geen inkom dus je kan hier ook voor een half uurtje binnenspringen.Voor de kinderen superleuke speelplaats in het zand en met veel speelgoed. Buiten een leuke speelwei met speeltuin en diertjes ernaast.Binnenkomen,drankjes ruime keuze uit biertjes kiezen,zetelke kiezen en kinderen zijn als een speer aan het spelen. Uitgebreide zitruimtes binnen en buiten. Een heuse lederen relaxsalon!! EN... Lekkere ijsjes!! In combinatie met supervriendelijk personeel.
Goed plezant plekje voor kinderen
Originele plaats voor een huwelijksfeest. De boer die nog de Traktor van stal haalt om bruidspaar en kinderen rond te rijden is helemaal top. Dansvloer is dan weer niet top maar wanneer het feest leuk is, dan is dat bijzaak.
Zeer kindvriendelijk, wat de bedoeling.is. Voor de ouders is er een groot overzicht, wat zeer belangrijk is. Grts. Marcel.
Superlocatie. Terwijl je kids spelen in de serre of in de omheinde wei, kan je zelf genieten van een drankje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid