facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Dorpshuys

T Dorpshuys

Info

Het Dorpshuys is een gastenverblijf met vijf kamers, vlakbij het Limburgse fietsroutenetwerk en het Nationaal Park Hoge Kempen gelegen.



"Charmante vakantiewoning in het Nationaal Park Hoge Kempen voor maximaal 12 personen met groot terras, keuken met alle comfort, privé parking en veel natuur in de buurt. Gelijkvloers en tuin/terras is rolstoeltoegankelijk. Kindvriendelijke accomodatie."
Adres: Schoolstraat 13, 3680 Opoeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032-89 864003
Stad: Opoeteren
Route: Schoolstraat 13
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Vakantiewoning Nationaal Park Hoge Kempen
Recensies
't Dorpshuys is echt een aanrader! Perfect voor grote groepen, op een prachtige groene locatie. In de ochtend wakker worden met het geluid van de zingende vogeltjes, heerlijk! Wat een extra enorm pluspunt is, is de toegankelijkheid. We waren met twee rolstoelers en deze hadden een perfect aangepaste kamer en ook alles eromheen is perfect aangepast. Overal is aan gedacht. Verder heeft elke kamer zijn eigen sanitair. Douche is perfect en ook de bedden slapen top. Wat daarnaast ook fijn is is dat er ruimte is om je fietsen te stallen en deze kan ook op slot. Ook voor kinderen is het perfect met een leuke speeltuin buiten en genoeg spelletjes. Kortom, aanrader!
Top! Vlotte communicatie, duidelijke afspraken, hartelijk onthaal, vakantiewoning volledig in orde met heel wat voorzieningen. Voldoende ruim en bij elke kamer een eigen badkamer/wc, een groot terras, parkeerplaatsen én afgesloten fietsenstallingen, ruime woon- en zitkamer en volledig ingerichte keuken. Aanrader!! Bedankt, wij komen terug!
Bijzonder fijne en nette vakantiewoning voor een groter gezelschap. Niets op aan te merken. Ook de hosts zijn erg vriendelijk
Perfect, luxueus vakantiehuis in centrum van Opoeteren. Alles aanwezig voor een weekendje weg. Bedden opgemaakt bij aankomst. Handdoekpakket beschikbaar. Afsluitbare fietsen stalling. Parking beveiligd met slagboom. Aanrader
In 2018 tijdens vakantie kamer doorgebracht, en was genieten. Heel leuk, vriendelijk onthaal, heerlijk ontbijt.
Gezellig ingericht voormalig dorpshuis met mooie kamers. Ook de nette badkamer en apart toilet benoorden ons. De verantwoordelijken deden er alles aan om het naar onze wens te maken! Pluspunt: huren van elektrische fietsen om onmiddellijk te starten met een fietstocht door de prachtige streek.
Typisch Limburgse sfeer: ongedwongen, vriendelijk en rust. We hebben er 2 nachten verbleven in een ruime en comfortabele kamer. Het ontbijt was verzorgd en uitgebreid. Lekkere koffie, trouwens.
19/08/2016. We verbleven 3 nachten in de b&b. Het was super. Vriendelijk onthaal en personeel. Kraaknette kamers. Ontbijt voor ieders zijn zin. Mooi terras. Je voelt er u echt thuis. Gewoon een aanrader. Wij komen terug.
Erg gezellig huis. Ruime kamers. Leuk vertoeven hier.
Ruime woning, zeer vriendelijke eigenaars, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid