facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Dorps Broodje

T Dorps Broodje

Info

Voor een broodje groot of klein moet je bij Fabienne in het 't dorps broodje zijn!

Adres: Leuvensebaan 22, 2223 Schriek, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 015758909
Stad: Schriek
Route: Leuvensebaan 22
Postcode: 2223


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 20:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjes Oostmalle, Dorps Broojke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T smullerke T smullerke 2 km Vriendelijke bediening en heel goede broodjes. Verzorgde zaak een echte aanrader.
Recensies
Drukke zaak, lekkere broodjes. Door telefonische bestellingen is het soms lang wachten. Echt sfeervol is het er niet om ter plaatse te eten.Eten: 5/5
Mega lekkere broodjes hier en goede en vriendelijke serviceEten: 5/5
Ruime keuze aan broodjes nette en snelle bediening en dan nog lekker ook
Heel vriendelijke en super snelle bediening. Broodjes zijn altijd heel lekker en zeer ruim aanbod, van speciallekes tot al de klassiekers, tot warme broodjes maar ook pasta's en andere warme en koude schotels zijn zeker een aanrader! The place to be als je op zoek bent naar een heerlijke lunch afhaal/of gezellig terplaaten opeten of een avondje zonder te hoefen koken zo dat je meteen onder je dekentje en met een netflixke op in chill - mood kan gaan? En die Knorrende maag? Daar kan voor gezorgt worden, want dankzij de zeer ruime openingsuren tot 20h! is het hier ook voor het avondeten een echte aanrader! Dus kortom : Een echte aanrader.. Voor ieder wat wils en zeker waard voor zijn geld! Toppers, jullie zijn echt een ster waard! Suggestie : heel grote honger? probeer dan zeker een broodje - xxl formaat.
Super broodjeszaak! Alles is vers, brood is lekker en knapperig. Leuke zaak om ter plekke snel te eten of om af te halen. Heel vriendelijke mensen, je kan zonder problemen vragen of ze een bestelling hier of daar aanpassen, geen enkel probleem. De prijzen zijn er correct, de hoeveelheden ook. Aanrader!
Zeer sympathieke uitbater en personeel, super lekker en snelle service, top
Grootste en lekkerste broodjes in de buurt!!
Vandaag vanuit de werf broodje besteld. Was lekker
op een zaterdagavond op zoek naar een broodjeszaak hier terecht gekomen. Vriendelijk personeel, lekkere broodjes die goed gevuld zijn. En voor de grote eters hebben ze zelfs, naast het klein en groot formaat, een mega broodje.
Club kip special besteld, kip was volledig vermaald en kurkdroog. Zo droog dat Ik moest drinken om het binnen te krijgen. De saus erop hielp zelfs niet... Halverwege heb ik het opgegeven en weg gesmeten. Als dit broodje werd gemaakt met verse kip had dit een heel ander verhaal geweest.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar T Dorps Broodje met het openbaar vervoer


Schriek Ommeweg 130 meter
520
527
529
Schriek Ommeweg 130 meter
931
Schriek Ommeweg 140 meter
520
527
529
Schriek Ommeweg 140 meter
931
Schriek Snipweg 240 meter
931

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid