facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Dorp Frituur & Broodjes

T Dorp Frituur & Broodjes

Info

Frieten, broodjes, spaghetti, croque's, donuts, muffins, warme en koude dranken en ontbijten.

Adres: Baardegem-Dorp 33, 9310 Baardegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 052 55 91 88
Stad: Baardegem
Route: Baardegem-Dorp 33
Postcode: 9310


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 14:00
Dinsdag: 06:30 - 14:00
Woensdag: 06:30 - 14:00
Donderdag: 06:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Dorp Baardegem, Frituur 't dorp Diepenbeek, frituur 't dorp booischot, Frituur Dorp Bonheiden, frituur 't dorp grembergen online, frituur in 't dörrep diepenbeek, Frituur Meldert
Recensies
DUURSTE FRIETEN OOIT en GROOTSTE ... EIGENAAR OOIT!!! Ik heb nog nooit zoveel betaald voor een onnozel pak frieten met wat vlees naast! DE REST VAN MIJN REVIEW WERD VERWIJDERD EN DUS SPIJTIG GENOEG KAN IK MIJN ERVARINGEN NIET DELEN MET HET PUBLIEK. HET MAAKTE ALLEEN MAAR DUIDELIJK WAT MEN ZOU KUNNEN VERWACHTEN ALS JE DAAR JE ZUUR VERDIENDE CENTJES ZOU GAAN WILLEN SPENDEREN. mij zien ze er niet meer terug.
Top ontbijt, super verzorgd. Teveel voor wat je betaalt. Bediening met een lach en een kwinkslag. Eerste maal en zeer tevreden klant
Teleurgesteld. Frieten onvoldoende gebakken, stoofvlees saus niet goed en brochette was hard vlees en eveneens niet genoeg gebakken. Heb zelfs meerdere stukken moeten weggooien omdat het vlees nog rood zag. Vroeger al meermaals geweest en toen was het wel goed, daarom geef ik nog twee sterren anders was het minimum... Hopelijk eenmalig voorval.
Wilt u eten? Dan wacht je. Gewoon in de rij staan ​​duurt ongeveer 20 minuten, dan is wachten op de bestelling nog eens 30. Frieten erg lekker maar niet de moeite waard om ongeveer een uur te wachten.
Heel lekkere frietjes !!
Beste frietkot uit de omstrekenEten: 5/5
Vriendelijke, snelle bediening. De rekening was nogal prijzig vandaar ook de vraag of deze correct was. De bazin was niet gebaat met deze opmerking en diende ons meteen van antwoord met alle prijzen per vleesje, saus en pakje friet. Frietjes lekker en grote portie, bicky crunchy chicken droog zonder gedroogde ajuin,augurk en weinig saus, lekkere saté,.. Wat we echter ongepast en klantonvriendelijk vonden was dat de bazin een blijkbaar grappig 'roddeltje' afstak met naar mijn inziens een vaste cliënte over onze tête a tête over de rekening. Doe het in het vervolg een beetje subtieler, wil je?
Zéér handig om te laten bezorgen, en altijd zeer behulpzaam. Daarbij de beste frietjes van de hele omstreken
Goed bediend en veel frietjes heel lekker en vers beveel dit aan
Lekkere frietjes en veel met vele sausjes die je kiest. Vlees kies je ook. Nu hebben ze ook belegde broodjes,wel maar bepaalde dagen . Je kan ook bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid