facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Coolhof

T Coolhof

Info

Kwekerij van bloemen, kruiden, en smaken.

Geschiedenis

Na twee jaar zoeken en plannen, kwamen we in juni 2016 dé boerderij tegen: een huis met schuur en een veld van 65 are (dat altijd groter mag worden). We willen eetbare bloemen kweken, de planten hun gang laten gaan (in bestuiving, reproductie, in het vinden van een plek), nieuwe en oude smaken ontdekken, kennis en kunde delen, buiten werken en vooral: de grond beter achter laten dan hoe we hem 'gekregen' hebben.

't Coolhof:

**vroegere naam van de heuvel in Putte waar we op mogen wonen en werken. Toen veel groter in oppervlakte, nu minstens even groot in onze dromen.

**Oud-Vlaams voor groententuin.



"Plantenkwekerij van bloemen, kruiden en smaken. Gespecialiseerd in uit zaad op geweekte planten. Ecologische werkwijze staat voorop.Vanaf maart veldverkoop van plantgoed van bloemen en kruiden: eenjarigen, vaste planten, inheemse planten, culinaire planten, snijbloemen, vlinder-, bij- en insecten vriendelijke planten.Teler van snijbloemen voor floristen. Levert geplukte kruiden en eetbare bloemen aan chef koks. Eetbare bloemen en taartdecoratie, geplukte kruiden of bloemenmixen ook verkrijgbaar voor particulieren.Vanaf mei bloemist op bestelling: snijbloemen en culinaire boeketten. min. 1 dag voor afhalen te bestellenVanaf juni/juli: Zelf pluk : Oogst zelf je bloemen of kruiden op het veld.Zaden."
Adres: Schaapstraat 13, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: +32 471 561 337
Stad: Putte
Route: Schaapstraat 13
Postcode: 2580



op zoek naar gerelateerd: Eetbaar boeket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinbouwbedrijf Van Bulck Tuinbouwbedrijf Van Bulck 4 km De lekkerste tomaten van gans de streek!
Recensies
Super lekker bloomen en kruiden. Heel klant vriendelijke mensen. Zeer toffe tuin.
Leuke plaats om verassend mooie planten en bloemen te 'smullen'
Prachtige plek met een hart voor de natuur. Wat een goeie service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid