facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Centrum Sint-Lenaarts

't Centrum Sint-Lenaarts
Adres: Dorpsstraat 73, 2960 Brecht, België
Telefoonnummer: 0474 92 89 20
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brecht
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 73
Postcode: 2960


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00–01:00
donderdag: 10:00–01:00
vrijdag: 14:00–01:00
zaterdag: 14:00–01:00
zondag: 11:00–01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
cafe de klok cafe de klok 267 meter Heel vriendelijk personeel ruim terras en propere toiletten. Ook voldoende plaats bin...
Trapke Op Trapke Op 1 km Kan geen review schrijven omdat de horecazaak door Coronamaatregelen was gesloten. Va...
Recensies
Feestzaal 't Centrum is een echte aanrader! Je komt terecht in een familiezaak waar veel mogelijk is. Je praat met mensen, die mee denken en hier zijn er geen problemen, enkel maar oplossingen. De communicatie verloopt heel vlot, geen vraag is te veel. Deze zaal krijgt van ons: *****! Dank je wel om mee ons huwelijk zo mooi te maken Anke & Steven. Jullie zijn geweldig, doe zo verder!nnWij hebben samen gewerkt met Lore Backx van Studio Alice, Oostmalle, voor de inrichting van deze zaal. Door de samenwerking van Lore en Anke eigenares van 't Centrum was onze zaal een pareltje! Een écht trouwfeest. Zoveel leuke reacties ontvangen van iedereen.nnDank je wel!
Met deze zeer vriendelijke uitbaters een erg goede samenwerking beleefd met het organiseren van ons evenement.nPrachtige moderne zaal waar alles aanwezig is.nEen echte aanrader!
Een prachtige polyvalente zaal! Wij huurden deze voor het doopfeest van onze dochter en konden gebruik maken van stoelen, tafels en statafels. We konden de zaal ook kleiner maken waardoor het perfect was voor onze 50 gasten. Anke en haar man waren zeer behulpzaam, afspraken werden ruim op voorhand gemaakt en de barman was ook heel vriendelijk. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Aanrader!
Naar het gala van de sportsterren van Brecht geweest. Zeer mooi gebouw ! Ook een mooie zaal met een mooi podium.
Gezellig café om overdag uw taske koffie te gaan drinken met een koekske maar evengoed om 's avonds een lekker biertje te gaan drinken of een goei wijntje! Top-bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid