facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Brochetje

't Brochetje

Info

frituur resto



"Ben je ook dol op van die smakelijke knapperige frietjes? Ga dan snel een portie halen bij 't Brochetje in Lichtervelde. In onze lekkere frituur, bereiden we een breed assortiment heerlijk snacks voor iedereen. Als Bicky dealer bieden wij ook onze huisgemaakte Bicky burgers en huisgemaakte verse burgers, met uiteenlopende smaken. Voor de grote trek, ben je welkom voor onze gevarieerde koude en warme schotels. Wij zijn een snackbar met een zomerterras, waar je lekker in het zonnetje geniet van je snacks en dranken. Voor onze klanten die niet zelf langs kunnen komen, bieden wij de levering aan huis van gerechten. Graag tot snel bij 't Brochetje."
Adres: Marktplaats 14, 8810 Lichtervelde
Stad: Lichtervelde
Route: Marktplaats 14
Postcode: 8810


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Brochetje online bestellen, Frituur Izegem, Kowzy Lichtervelde, Brochetje Lovendegem menu, Frituur Brochetje Moorsele, Frituur Lichtervelde, Ape'Tyt Lichtervelde
Recensies
Jullie hebben de kwaliteit hoog gehouden. Snelle bediening en dat met een bomvolle terras op de avondmarkt , lekkere frietjes en een lekkere Bicky rib goed bezig!
Goede frituur aan democratische prijzen. Pluspunt is dat ze aan thuis levering doen. Voor de liefhebber hebben ze hier een mitraliette enige frituur die dit heeft on de buurt.
Heel goeie frituur. Top frietjes en lekkere mitraillette. Gaan we zeker nog bestellen.
Lekker en ruile porties, voor mij persoonlijk zelfs wat te veel, maar onze jongeren smullen alles op! Vriendelijke bediening en de mitrailette is aan te raden.
Lekkere frietjes en snacks, vriendelijke zaakvoerders en ze leveren ook aan huis
Lekkere grote portie frietjes, super snelle en vriendelijke beginning.
Lekkere frietjes en de home made burger was ook om van te smullen . We komen zeker terug!
Steeds zeer lekker! Zowel vlees als de frietjes! Bediening is top! Ook leveringen gaan vlot!
Vlotte bediening en voldoende porties met veel groentjes en lekkere tartaar
De frietjes zijn perfect gebakken, vlees is tip top in orde, ik kom zeker terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid